ByDogi Femtopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 2 17 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar, PS4'ün NAT tipi 2'ydi fakat nedense baktığımda NAT tipi 3 olmuş. Oyunlarda hep hata alıyorum. Nasıl tekrar NAT tipi 2 yaparım?
Arkadaşlar, PS4'ün NAT tipi 2'ydi fakat nedense baktığımda NAT tipi 3 olmuş. Oyunlarda hep hata alıyorum. Nasıl tekrar NAT tipi 2 yaparım?
BenjEmin Franklin Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 17 Temmuz 2020 #2 Ben de sanırım aynı sorundan dolayı Warzone'a giremiyorum ama benim her zaman tip 3'tü bilemedim doğrusu.
Ben de sanırım aynı sorundan dolayı Warzone'a giremiyorum ama benim her zaman tip 3'tü bilemedim doğrusu.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Temmuz 2020 #3 BenjEmin Franklin dedi: Ben de sanırım aynı sorundan dolayı Warzone'a giremiyorum ama benim her zaman tip 3'tü bilemedim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bende de offline giriyor bu normal mi? Önceden oluyordu ben ayarlarda NAT değiştirme bulamadım.
BenjEmin Franklin dedi: Ben de sanırım aynı sorundan dolayı Warzone'a giremiyorum ama benim her zaman tip 3'tü bilemedim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bende de offline giriyor bu normal mi? Önceden oluyordu ben ayarlarda NAT değiştirme bulamadım.