E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 17 Eylül 2023 #1 MyCareer'de NeighborHood oynarken çok fazla gecikme oluyor. Oyun oynanmayacak derecede gecikme var neredeyse. Lag sorununu en aza indirecek ayar vs var mıdır? (PS4)
MyCareer'de NeighborHood oynarken çok fazla gecikme oluyor. Oyun oynanmayacak derecede gecikme var neredeyse. Lag sorununu en aza indirecek ayar vs var mıdır? (PS4)
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Çözümler 9 17 Eylül 2023 #2 Sorudan bağımsız, tam bu oyunu indirsem mi diye düşünürken gördüm. Sizce güzel mi oynanışı falan? Artı 0 Eksi
ting goes skrra Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 157 Çözümler 2 Yer Chicago, Illinois 17 Eylül 2023 #3 Crest dedi: Sorudan bağımsız, tam bu oyunu indirsem mi diye düşünürken gördüm. Sizce güzel mi oynanışı falan? Genişletmek için tıkla... Eh, PS4'ü çok da iyi değil grafiksel açıdan, ama oynanış olarak biraz daha gerçekleşmiş. Artı 0 Eksi
Crest dedi: Sorudan bağımsız, tam bu oyunu indirsem mi diye düşünürken gördüm. Sizce güzel mi oynanışı falan? Genişletmek için tıkla... Eh, PS4'ü çok da iyi değil grafiksel açıdan, ama oynanış olarak biraz daha gerçekleşmiş.