PS4 neden her oyunda 30 FPS gösteriyor?

PS4'nin ömrü yavaştan doluyor ya da doldu...

Warzone ve Apex performansları hiç iyi değildi...

Galiba, PS4'e özel çıkan oyunlar doğru düzgün çalışıyor...
Hocam ömrü dolmadı aslında ama böyle 100 kişilik hayvan gibi grafikleri olan oyunlarda kasması normal mi değil mi beni de çeliyor.

PS4'nin ömrü yavaştan doluyor ya da doldu...

Warzone ve Apex performansları hiç iyi değildi...

Galiba, PS4'e özel çıkan oyunlar doğru düzgün çalışıyor...
3. partiler gayet iyi. Senin cihazında bir sorun olabilir. CoD'un en güncel oyunu Black Ops Cold War'u yağ gibi akarak oynadım, Apex deneyimim de gayet pozitif idi.

Merak etmeyin hocam, biz bu ekonomi ile gittiğimiz sürece Dünya'da destek kesilse bile bizim ülkemizde kesilmez.
Katılıyorum. Series S alacak param var neredeyse ama o konsol bile ölecek 2 sene sonra . Biz Türk'ler hep zarardayız. Bir PS5 istedik çok mu şey istedik .
3. partiler gayet iyi. Senin cihazında bir sorun olabilir. CoD'un en güncel oyunu Black Ops Cold War'u yağ gibi akarak oynadım, Apex deneyimim de gayet pozitif idi.
Sanırım termal macun ve fanların kirliliği yüzünden kasmalar oluyor değil mi hocam? .

3. partiler gayet iyi. Senin cihazında bir sorun olabilir. CoD'un en güncel Black Ops Cold War'u yağ gibi akarak oynadım, Apex deneyimim de gayet pozitif idi.
Benim cihaz sağlamdı, çok kullanmadım...

Apex ve Warzone kasma olayı fazla yaşamadım ki, drop giriyordu ve kaplamalar geç yüklüyordu...

Cihazı sattım zaten...

Bilgisayar da 30FPS oyun oynamak berbat ama PS4'te nedense gayet akıcı.

Tam olarak ben de kaplama sorunu yaşıyorum. O sorun neden oluyor henüz anlamadım.
Optimizasyon işte.

Naughtydog gibi tüm çalışanlar kariyerini spesifik bir donanım üzerinde oyun geliştirmeye adamamışlar. Naughtydog vb. yapımcılar PS4 donanımını avcunun içi gibi bilir; o nedenle aynı düzeyde bir optimizasyon, grafik kalitesi veyahut stabilite beklemek doğru değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…