Burinyo35 Hectopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #11 FreYr3162 dedi: Paypal nakit kart ile sonuç alırsam haber veririm sen de onu kullanırsın. İnternetten başvuru yapıyorsun kapına kadar ücretsiz getiriyorlar ancak ilk para yüklemende hesabından 4 TL kesiyorlar o kadar. TEB ATM'lerinden para yüklemek de ücretsiz Genişletmek için tıkla... Sonuç alalım da kesinti önemli değil artık. Şu psn card bizim ülkede niye yok?
FreYr3162 dedi: Paypal nakit kart ile sonuç alırsam haber veririm sen de onu kullanırsın. İnternetten başvuru yapıyorsun kapına kadar ücretsiz getiriyorlar ancak ilk para yüklemende hesabından 4 TL kesiyorlar o kadar. TEB ATM'lerinden para yüklemek de ücretsiz Genişletmek için tıkla... Sonuç alalım da kesinti önemli değil artık. Şu psn card bizim ülkede niye yok?
kajmeran Hectopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #12 aynen indirimdeydi ama çıktı şuan need for speed indirimden zaten en karlı dijital oluoy indirimi beklemek lazım
aynen indirimdeydi ama çıktı şuan need for speed indirimden zaten en karlı dijital oluoy indirimi beklemek lazım
Burinyo35 Hectopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #13 kajmeran dedi: aynen indirimdeydi ama çıktı şuan need for speed indirimden zaten en karlı dijital oluoy indirimi beklemek lazım Genişletmek için tıkla... Aynen ya. İndirim oluyor ama alamıyoruz. Gidip 3 4 katı para vermek istemiyorum.
kajmeran dedi: aynen indirimdeydi ama çıktı şuan need for speed indirimden zaten en karlı dijital oluoy indirimi beklemek lazım Genişletmek için tıkla... Aynen ya. İndirim oluyor ama alamıyoruz. Gidip 3 4 katı para vermek istemiyorum.
FreYr3162 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 1.142 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H, Ryzen 5 5600, Gigabyte Gaming OC Pro RTX 2060, G.Skill 2x16 GB 3200MHz CL18, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM, Samsung 860 EVO 500 GB M2 SSD, Pny CS900 480 GB, Cougar 700W PSU Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2016 #14 Burinyo35 dedi: Aynen ya. İndirim oluyor ama alamıyoruz. Gidip 3 4 katı para vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geç kaldık ama yakında yaz indirimlerinin başlayacağını düşünüyorum, yaparlar herhalde
Burinyo35 dedi: Aynen ya. İndirim oluyor ama alamıyoruz. Gidip 3 4 katı para vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geç kaldık ama yakında yaz indirimlerinin başlayacağını düşünüyorum, yaparlar herhalde
kajmeran Hectopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #15 aynen yaz inirimi gelsinde bakalım isterseniz ekleyebilirsiniz ps4 hesabım Eren_duman