N nirvana.besteva Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #1 Ps4 nerden alınmalı? Vatandan yada Ebay gibi yabancı bir siteden alsam sorun yaşar mıyım?
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #2 Ben migros düşünüyordum, money bonus ile 1200 TL.Fakat garanti sorunu varmış pek anlamadım.
N nirvana.besteva Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #3 Migros'dan birşey mi alınır teknoloji firmalarına bakıyorum.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #4 nirvana.besteva dedi: Migros'dan birşey mi alınır teknoloji firmalarına bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Vatan,teknosa,media markt güvenebilirsin.Belki başka güvenebilceğin teknoloji marketi vardır aklıma gelmedi. Fakat gold'a güvenme.
nirvana.besteva dedi: Migros'dan birşey mi alınır teknoloji firmalarına bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Vatan,teknosa,media markt güvenebilirsin.Belki başka güvenebilceğin teknoloji marketi vardır aklıma gelmedi. Fakat gold'a güvenme.
N nirvana.besteva Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #5 Neden? Garantisi kötü mü önceden hiç bi şey almadım gold'dan.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #6 nirvana.besteva dedi: Neden? Garantisi kötü mü önceden hiç bi şey almadım gold'dan. Genişletmek için tıkla... Migrostaki gibi birşey, varsayalım ps4 aldınız golddan sony garantili değilde gold garantili oluyo.Yani bozuldumu golda götürüyorsunuz aynı migros gibi.
nirvana.besteva dedi: Neden? Garantisi kötü mü önceden hiç bi şey almadım gold'dan. Genişletmek için tıkla... Migrostaki gibi birşey, varsayalım ps4 aldınız golddan sony garantili değilde gold garantili oluyo.Yani bozuldumu golda götürüyorsunuz aynı migros gibi.