mertkaradag Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 2 18 Ekim 2025 #21 Yerayay dedi: @mertkaradag 20xx, özellikle 2016 serisinin daha iyi olduğunu biliyorum. Ancak çok büyük farklar yok. Takılmayın yani. Genişletmek için tıkla... Hocam içinin açılmış olması çok önemli mi? Kişiden nasıl çalıştığına dair video istedim ve attığında ses ısınma gibi problemler duymadım. 1 yıldır ondaymış 2. el olarak almış ve sorunsuz çalıştığını söyledi. Son düzenleme: 18 Ekim 2025
Yerayay dedi: @mertkaradag 20xx, özellikle 2016 serisinin daha iyi olduğunu biliyorum. Ancak çok büyük farklar yok. Takılmayın yani. Genişletmek için tıkla... Hocam içinin açılmış olması çok önemli mi? Kişiden nasıl çalıştığına dair video istedim ve attığında ses ısınma gibi problemler duymadım. 1 yıldır ondaymış 2. el olarak almış ve sorunsuz çalıştığını söyledi.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.649 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #22 @mertkaradag termal macun değişimi, cihazın temizliği için içinin açılması normal.