PS4 nereden alınır?

İkinci el uygulamalarından 11.000-12.000 TL arasına rahat bulursunuz. Sahibinden'den almanızı tavsiye ederim param güvende sistemi yüzünden.
Hocam çok pahalı ben ikinci el bakıyorum en fazla 15 bin zorlarım hatta o kadar bile zorlamak istemiyorum. İkinci el düzgün kullanılmış 9-10 bin bandında ve yanına pes 2021 oyunu da en kötü 3500. Sahibindene baktım birkaç tane var ama yine de ekstra fikir almak istedim.

PS4 CRACKLİ 500 GB + ÇİF KOL + 12 OYUNLU + 12AY GARANTİLİ PS4 bu ilanı sahibinden buldum çakma gibi gözüküyor sorarsınız artık çakma mı değil mi

Hocam crackle işim yok ama bakacağım teşekkür ederim.

Letgo sahibinden dolap'a bak.
Hocam hepsine baktım da 9-10k bandında temiz kullanılmış ikinci el bulamadım ya da denk gelemedim herhalde bildiğiniz varsa link atabilir misiniz?

Esnaftan alma hocam arkadaşlarında dediği üzere sahibindene bak bütçeni belki artırmak istersin PS5 de bak.
Hocam tanıdık bi esnaf var sıfır ps4 10 binden başlıyor dedi yanına pes 2021 oyunu falan bi de pazarlıkla biraz indirtmeye çalışıcam ama o zamana kadar internet üzerinden fikir edinmek istiyorum daha uyguna bulabilme amaçlı. PS5 almama sebebim ilk playstationum olacak ve yükseltmek istersem sonra da yükselticem. Zaten sadece bi tane oyun oynayacağım o kadar.

Param Güvende ile uygun ilan bulursan al, denersin istediğin gibi.
Özellikle onlara bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…