PS4 nereden satın alınmalı?

birmasumbirey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Oyun dünyasının bu kısmına oldukça yabancı biriyim. PS4 alacağım, İstanbul içinden veya Hepsiburada gibi online bir yerden almak istiyorum. Önerebileceğiniz nereleri vardır? Nelere dikkat etmeliyim? Oyun satın alma işleri vs. nasıl oluyor? Bazı ilanlarda içinde 100 oyun gibi ibareler var, bu nedir?

Merhaba. Oyun dünyasının bu kısmına oldukça yabancı biriyim. PS4 alacağım, İstanbul içinden veya Hepsiburada gibi Online bir yerden almak istiyorum. Önerebileceğiniz nereleri vardır? Nelere dikkat etmeliyim? Oyun satın alma işleri vs. nasıl oluyor? Bazı ilanlarda içinde 100 oyun gibi ibareler var, bu nedir?

İnternette aşırı pahalı sarı siteye bakın, sana önerim Jailbreak yapılmış cihazlar alman, istediğin kadar oyun atarsın içine. CD veya hesap vermiyorsa o oyunların hiçbir değeri yok Jailbreak yapılıp içine atılmış korsan oyunlar.

İnternette aşırı pahalı sarı siteye bakın, sana önerim Jailbreak yapılmış cihazlar alman, istediğin kadar oyun atarsın içine.

Arkadaşın dediği önemli evet fakat Online oynayacaksan kırılmış cihazlarda oynayamıyorsun bilgin olsun.

Onu dedim bende eğer Online oynacaksa dikkat etsin yoksa zaten gereksiz bana sorarsan PS4 yerine Xbox Series S alması daha mantıklı daha güçlü cihaz.

Oynayacağı oyunlar Minecraft, GTA, Mortal Kombat vs.
İstanbul içinde bildiğiniz bir yer var mı? Eminönü, Sirkeci taraflarındaki hanlarda var mıdır sıkıntısız cihaz?
2026'daki olay nedir? :)
2026 da PS Plus PS4'te kapanıyor, Online oynamayacaksa orijinal cihaz almanın mantığı yok.
Onu dedim bende eğer Online oynacaksa dikkat etsin yoksa zaten gereksiz bana sorarsan PS4 yerine Xbox Series S alması daha mantıklı daha güçlü cihaz.
İnternette aşırı pahalı sarı siteye bakın, sana önerim Jailbreak yapılmış cihazlar alman, istediğin kadar oyun atarsın içine. CD veya hesap vermiyorsa o oyunların hiçbir değeri yok Jailbreak yapılıp içine atılmış korsan oyunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı