ItsTrue_2143543346 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Wi-Fi ağı bulunamıyor Wi-Fi ağının sinyali zayıf olabilir veya SSID yanlış olabilir yazıyor. Çözümü nedir acaba?
Wi-Fi ağı bulunamıyor Wi-Fi ağının sinyali zayıf olabilir veya SSID yanlış olabilir yazıyor. Çözümü nedir acaba?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 İnternette araştırma yaptım ve birkaç şey buldum belki çözüm olur. NW-31291-6 Wi-Fi ağına bağlanılamıyor. Wi-Fi sinyal gücü çok zayıf olabilir. www.playstation.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İnternette araştırma yaptım ve birkaç şey buldum belki çözüm olur. NW-31291-6 Wi-Fi ağına bağlanılamıyor. Wi-Fi sinyal gücü çok zayıf olabilir. www.playstation.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ItsTrue_2143543346 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Aspect15 dedi: İnternette araştırma yaptım ve birkaç şey buldum belki çözüm olur. NW-31291-6 Wi-Fi ağına bağlanılamıyor. Wi-Fi sinyal gücü çok zayıf olabilir. www.playstation.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallahi kanka bizde ADSL Wi-Fi vardı fibere geçtik ondan sonra internete bağlanmıyor, Wi-Fi'yi görmüyor. Denedim onları olmadı.
Aspect15 dedi: İnternette araştırma yaptım ve birkaç şey buldum belki çözüm olur. NW-31291-6 Wi-Fi ağına bağlanılamıyor. Wi-Fi sinyal gücü çok zayıf olabilir. www.playstation.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallahi kanka bizde ADSL Wi-Fi vardı fibere geçtik ondan sonra internete bağlanmıyor, Wi-Fi'yi görmüyor. Denedim onları olmadı.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 ItsTrue_2143543346 dedi: Vallahi kanka bizde ADSL Wi-Fi vardı fibere geçtik ondan sonra internete bağlanmıyor, Wi-Fi'yi görmüyor. Denedim onları olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum kusura bakma pek bilgim yok bu konularda.
ItsTrue_2143543346 dedi: Vallahi kanka bizde ADSL Wi-Fi vardı fibere geçtik ondan sonra internete bağlanmıyor, Wi-Fi'yi görmüyor. Denedim onları olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum kusura bakma pek bilgim yok bu konularda.
ItsTrue_2143543346 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 Kablo ile bağlansam bağlanır mı ? Ben Wi-Fi ile bağlanmaya çalışıyorum. Aspect15 dedi: Bilemiyorum kusura bakma pek bilgim yok bu konularda. Genişletmek için tıkla... Vallaha sıkıntı değil belki sorunu yaşayan vardır çözmüştür diye yazdım. Aspect15 dedi: Bilemiyorum kusura bakma pek bilgim yok bu konularda. Genişletmek için tıkla... Kanka vallahi kablo ile bağladım hem hızlandı hem de çözüldü. Son düzenleme: 19 Temmuz 2023
Kablo ile bağlansam bağlanır mı ? Ben Wi-Fi ile bağlanmaya çalışıyorum. Aspect15 dedi: Bilemiyorum kusura bakma pek bilgim yok bu konularda. Genişletmek için tıkla... Vallaha sıkıntı değil belki sorunu yaşayan vardır çözmüştür diye yazdım. Aspect15 dedi: Bilemiyorum kusura bakma pek bilgim yok bu konularda. Genişletmek için tıkla... Kanka vallahi kablo ile bağladım hem hızlandı hem de çözüldü.