Genc0 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #1 PS4 önerecek var mı yanında GTA 5 ve PES 2021 şart olsun (çift kol çift kol olmazsa başka kol alıp bağlayabiliyor muyuz) bütçe 5 bin 7 bin falan. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
PS4 önerecek var mı yanında GTA 5 ve PES 2021 şart olsun (çift kol çift kol olmazsa başka kol alıp bağlayabiliyor muyuz) bütçe 5 bin 7 bin falan.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #2 Genc0 dedi: PS4 önerecek var mı yanında GTA 5 ve PES 2021 şart olsun (çift kol çift kol olmazsa başka kol alıp bağlayabiliyor muyuz) bütçe 5 bin 7 bin falan. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz arttırıp ikinci el Series X alabilirsiniz hocam PS 4'ün devri geçti diye düşünüyorum.
Genc0 dedi: PS4 önerecek var mı yanında GTA 5 ve PES 2021 şart olsun (çift kol çift kol olmazsa başka kol alıp bağlayabiliyor muyuz) bütçe 5 bin 7 bin falan. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz arttırıp ikinci el Series X alabilirsiniz hocam PS 4'ün devri geçti diye düşünüyorum.
Genc0 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #3 ValderZ dedi: Bütçeyi biraz arttırıp ikinci el Series X alabilirsiniz hocam PS 4'ün devri geçti diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... xbox sevmiyorum playstation daha iyi geliyor ama genede saol
ValderZ dedi: Bütçeyi biraz arttırıp ikinci el Series X alabilirsiniz hocam PS 4'ün devri geçti diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... xbox sevmiyorum playstation daha iyi geliyor ama genede saol