PS4 önerisi

Banie

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben PS4 1TB almak istiyorum. Bir de buna uygun büyük bir monitör alacagım Max 15.500TL'ye bulmamda yardımcı olur musunuz? Ayrıca TLOU gibi oyunlarda nasıl performans alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben PS4 1TB almak istiyorum. Bir de buna uygun büyük bir monitör alacagım Max 15.500TL'ye bulmamda yardımcı olur musunuz? Ayrıca TLOU gibi oyunlarda nasıl performans alırım?

PS4 yerine Xbox Series S öneren tayfa gelir şimdi. Çoğu oyun 30 FPS, TLOU oynarsın. Slim kasa al.

Bütçe hem monitör hem PS4 hem de oyunlar için mi? Bahsettiğiniz bütçede sürüyle ikinci el PS5 var,tabi 15 bin lira sadece konsol içinse
15 e ps4 ve monitör hocam oyunları crack yükleyeceğim

PS4 yerine Xbox Series S öneren tayfa gelir şimdi. Çoğu oyun 30 FPS, TLOU oynarsın. Slim kasa al.
Teşekkürler birşey soracağım ben crackli oyun indirmek için herhangi bir ps4 modeli olur mu?

Teşekkürler bir şey soracağım ben crackli oyun indirmek için herhangi bir PS4 modeli olur mu?

Şu an her sürüm kırılmıyor belirli sürümleri kirabilirsin onlarda normal PS4'lerden daha pahalı en son 11.00 kırıldi diye biliyorum.

Şu an her sürüm kırılmıyor belirli sürümleri kirabilirsin onlarda normal PS4'lerden daha pahalı en son 11.00 kırıldi diye biliyorum.

Kusura bakmayın bilmediğimdem soruyorumda ben CDli oyun oynayacağım mesela PS4'ün depolama alanı önemli mi bu durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı