AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir süper market zincirine USB belek gelecek almayı düşünüyorum ancak altında "OTG desteği olan cihazlar ile uygundur" yazıyor PC'den alacağım dosyaları PS4 de kurucağım için şüphe duydum PS4 uyumlu olur mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir süper market zincirine USB belek gelecek almayı düşünüyorum ancak altında "OTG desteği olan cihazlar ile uygundur" yazıyor PC'den alacağım dosyaları PS4 de kurucağım için şüphe duydum PS4 uyumlu olur mu acaba?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #2 Sıkıntı olmaz. Ekstra olarak OTG desteklediğini belirtmişler.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #3 PS4, harici depolama birimlerini destekler. Kullanabilirsiniz. OTG desteği demek telefonunuzda destekliyorsa flash belleği telefonunuzda da kullanabileceğiniz anlamına geliyor.
PS4, harici depolama birimlerini destekler. Kullanabilirsiniz. OTG desteği demek telefonunuzda destekliyorsa flash belleği telefonunuzda da kullanabileceğiniz anlamına geliyor.