PS4 oyun almak için site önerisi

left10ction

Hectopat
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Biliyorsunuz ki konsollarda oyun fiyatları oldukça pahalıdır ve insanlar Instagram'dan ucuz oyun sattığını iddia ettiği yerlerden almayı düşünürler. Bende onlardan biriyim çünkü gerçekten fiyatlar bir oyun için çok pahalı. Ben The Last of Us part 2'yi çok sevdim ve almak istedim ama fiyatına bakınca bir hayal oldu, bir oyun nasıl 500TL olur. Bunun için bana oyunları daha ucuza satan güvenillir bir site önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-15_193050.png
    132,3 KB · Görüntüleme: 629
Öyle yerlere bulaşmayın hocam. Hesaplar çalıntı hesaplar ve hesaplar elinizden giderse hiçbir garantisi yok. Paranızı yazık etme ihtimaliniz çok yüksek. Kutulu olarak ikinci el 250 TL'ye kadar bulabilirsiniz TLOU 2'yi. En kötü 300'e bulursunuz ama paranızı o sayfalara yedirerek çöpe atmayın.

Benim bildiğim PS5'te oyunlar o kadar pahalı olur, PS5 oyun mağazasına bakıyorsundur belki?

Tek yolu ikinci el kutulu oyun. Dijitale para yetirmek imkansız. Arkadaşımdan büyük hevesle PS4 ödünç aldım ve The Last of Us 1-2 oynayacaktım ama fiyatları görünce vazgeçtim. El insaf yani. İndirimde 280 liraya düşmüştü ama yine de pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…