CeliI Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 218 21 Nisan 2020 #1 Yurtdışından alınan her 2. bölge PS 4 oyununda Türkçe dili olur mu?
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #2 Evet hepsinde oluyor eğer ulaşırsan istediğin oyunu ücretsiz verebilirim. discord:ismailyurd11#9352
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Nisan 2020 #3 speedymuffin dedi: Evet hepsinde oluyor eğer ulaşırsan istediğin oyunu ücretsiz verebilirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak o iş?
speedymuffin dedi: Evet hepsinde oluyor eğer ulaşırsan istediğin oyunu ücretsiz verebilirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak o iş?
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #4 Sylveon dedi: Nasıl olacak o iş? Genişletmek için tıkla... oyun oynamayı bıraktım. İyi bir hesabım vardı.
Sylveon dedi: Nasıl olacak o iş? Genişletmek için tıkla... oyun oynamayı bıraktım. İyi bir hesabım vardı.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Nisan 2020 #5 speedymuffin dedi: İyi bir hesabım vardı. Genişletmek için tıkla... Hmm verirsen ben talibim
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #6 Sylveon dedi: Hmm verirsen ben talibim Genişletmek için tıkla... discorddan yaz verebilirim Ekstradan isteyen diğer arkadaşlar da alabilirler 2-3 tane arkadaşım vardı ps den pcye geçiş yapıyoruz
Sylveon dedi: Hmm verirsen ben talibim Genişletmek için tıkla... discorddan yaz verebilirim Ekstradan isteyen diğer arkadaşlar da alabilirler 2-3 tane arkadaşım vardı ps den pcye geçiş yapıyoruz
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Nisan 2020 #7 @speedymuffin burada olan kullanıcı adım ile istek gönderdim.
Geralt Icepoty Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #8 speedymuffin dedi: discorddan yaz verebilirim Ekstradan isteyen diğer arkadaşlar da alabilirler 2-3 tane arkadaşım vardı ps den pcye geçiş yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Bende talibim çünkü öğrenciyim oyunlara para yetişmiyor
speedymuffin dedi: discorddan yaz verebilirim Ekstradan isteyen diğer arkadaşlar da alabilirler 2-3 tane arkadaşım vardı ps den pcye geçiş yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Bende talibim çünkü öğrenciyim oyunlara para yetişmiyor
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #9 Geralt Icepoty dedi: Bende talibim çünkü öğrenciyim oyunlara para yetişmiyor Genişletmek için tıkla... Buyrun efendim bugün herkese oyun var
Geralt Icepoty dedi: Bende talibim çünkü öğrenciyim oyunlara para yetişmiyor Genişletmek için tıkla... Buyrun efendim bugün herkese oyun var
Geralt Icepoty Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #10 speedymuffin dedi: Buyrun efendim bugün herkese oyun var Genişletmek için tıkla... Discord'dan yazdım vleTelv benim
speedymuffin dedi: Buyrun efendim bugün herkese oyun var Genişletmek için tıkla... Discord'dan yazdım vleTelv benim