PS4 oyun kolu R2 L2 gıcırdiyor

zetasinc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba PS4 oyun kolum gıcırdıyor R2 ve L2 tuşları yardım edecek var mı W40 yağları falan diyorlar fakat çok pahalı sadece geçici yöntemlerle çözebiliyorum bu sorunu oda 1 saat falan gıcırdama yapmıyor sonra yapıyor arasına üfledim kolonyayla sildim temizledim fakat hiç içini açmadım içini açsamda ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misin geçici yöntemlerle uğraşmaktan bıktım 2 saatlik oyun zevkim için iz FC 25 gibi bir oyun oynuyorum ve R2 L2 tuşları benim için çok önemli gıcırdama yapınca çok sinir oluyorum rahatsız ediyor çözüm söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba WD-40 falan sakın kullanma, plastiğe zarar veriyor. Geçici olarak kolonya üflemek, silmek vs. işe yaramaz, en fazla 1 saat götürür. En garanti yöntem silikon sprey kullanmak. Plastik uyumlu, elektrik aksamına zarar vermiyor. Tuşların kenarına çok az sık, birkaç kere bas bırak yap, içine yayılıyor. Bu şekilde haftalarca rahat edersin. Daha kalıcı çözüm istiyorsan kolu açıp R2-L2 mekanizmasının plastik temas noktalarına silikon gres ya da çok az vazelin sürmen lazım. O zaman gıcırdama uzun süre tamamen kesiliyor.

Slikon sprey istersen Liqui Moly Silikon Sprey alabilirsin büyük ihtimalle sorunun çözer.

Eyvallah hocam sağ ol. Hocam nerede bulabilirim marketlerde falan var mıdır? @wtx

Son düzenleme:
İfadeler: wtx
Oto yedek parça ve aksesuar mağazalarında, büyük zincir marketlerin oto bakım/hobi reyonlarında bulabilirsin. Ayrıca mahallende varsa hırdavatçılara da sorabilirsin.

Ustam hiç bir kimyasal sürme. Biraz el yatkınlığın varsa sök temizliğini yap. Uzun zamanlı kullanımda toz ve pislikten kaynaklanıyor bu gıcırtı.

Şöyle düşün, kumanda fabrikadan eline ulaştığında herhangi bir yağlama gresleme gibi bir şey var mıydı? Yoktu!

Oto yedek parça ve aksesuar mağazalarında, büyük zincir marketlerin oto bakım/hobi reyonlarında bulabilirsin. Ayrıca mahallende varsa hırdavatçılara da sorabilirsin.

Sağ ol hocam bakarım oralara.

Reis denedim uyan bir torna vida ila açılmadı vallahi dönmüyor bile.

o zaman servise götürün derim, kol temizliği için çok fazla fiyat çekmezler.

o zaman servise götürün derim, kol temizliği için çok fazla fiyat çekmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…