swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Anlamını biliyorum, tekli satılmaz ama bu tekli nedir?
Engin Koray Megapat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 171 Çözümler 4 Yer Istanbul 2 Mayıs 2022 #2 swezyyy dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Anlamını biliyorum, tekli satılmaz ama bu tekli nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun konsolun yanında veya bir kontrolcünün yanında promosyon veya 2. olarak yer alıyormuş. Tekli, sadece kendi başına satılmaz anlamına geliyor. Engin Koray dedi: Oyun konsolun yanında veya bir kontrolcünün yanında promosyon veya 2. olarak yer alıyormuş. Tekli, sadece kendi başına satılmaz anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir örnek olarak düşünebilirsin. Artı 0 Eksi
swezyyy dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Anlamını biliyorum, tekli satılmaz ama bu tekli nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun konsolun yanında veya bir kontrolcünün yanında promosyon veya 2. olarak yer alıyormuş. Tekli, sadece kendi başına satılmaz anlamına geliyor. Engin Koray dedi: Oyun konsolun yanında veya bir kontrolcünün yanında promosyon veya 2. olarak yer alıyormuş. Tekli, sadece kendi başına satılmaz anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir örnek olarak düşünebilirsin.