PS4 oyun önerisi

Yer
Ohio

Merhabalar dostlar PS5 çıktı ama ben PS4'ü alalı 1 yıl oldu ve GTA 5, AC Unity, Origins, Marvel spider-man gibi oyunlar oynadım. Daha var ama bana oyun önerisi lazım. Hem pahalı olmayan hem de sıkılmadan oynayabileceğim oyunlar istiyorum. Şimdiden teşekkürler ama çok pahalı olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ
İnfamous second son, Detroit become human. Sadece bu iki oyun için PS alan bir sürü kişi tanıyorum.

Şu kadar söylüyorum belki abartıyosun diyeceksin ama The last of us mutlaka ama mutlaka oyna bak 2 de 7 yıl sonra 19 haziranda yani 3 gün sonra çıkacak mutlaka oynamalısın daha last of us 1 i bitirince zaten direk 2 yi alırsın onlarda bitince uncharted serisi 4 özellikle god of war oynamalısın

Playstation adını duyunca ilk akla gelen oyun serisi Uncharted... The Nathan Drake Collection oynayabilirsin. 4. oyun da bayağı iyidir. 5'i oynamadığım için onun hakkında yorum yapamayacağım.

Yanında bir arkadaşın varsa A Way Out oynamanı tavsiye edebilirim. (İngilizce seviyenin o kadar üst olması gerekmiyor)

İngilizcen iyiyse The Walking Dead oynayabilirsin (ilk sezon bile yeterli olacaktır)

Last of Us dehşet-ül vahşet bir oyundur onu oynamadan PS4'ümü sattığıma inanamıyorum

RDR2 şu an 134TL, çok iyi indirim alabilirsin.

Merhaba teşekkürler fakat bende zaten RDR2 var yazmayı unutmuşum
sağol dostum teşekkürler zaten son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı the lastf us serisi

Uncharted 5 yok düzelteyim last of us oynayamamana üzüldüm

merak etme uncharted the nathan drake collection bende var biliyosun corona var ve geçenlerde journey ile bedava olmuşlardı ben o zaman beda iken satın aldım ve oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…