PS4 oyun tavsiyesi

PS4 için hangi oyun alınmalı ?

• Oy verenlerin toplamı
    23

Berke Serin

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhabalar. Ps4 satın aldım ve şimdi sıra oyun almaya geldi☺.Gta v , last of us , assassin creed unity ve fifa 15 arasında kaldım. Başlangıçta bunlardan iki tanesini alacağım. Sorum şu:
Gta 5 i kesin almak istiyorum. Diğer üçü aradında kararsız kaldım.Assassin's creed oyunlarını ve futbol oyunlarını çok seviyorum fakat last of us ın hikayesi de ilgimi çekiyor bana hangi iki oyunu önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce GTA 5'i alarak baslayabilirsin, yanındada pes15 alırsın.
Assassin ve Fifa serisi beni hiç sarmadı, tavsiye etmiyorum. Ve ilerdede oyun almayı düşünürsen wwe alabilirsin.

Assass'ins Creed'i geç. Kasma sorunu var . Fifa'ya gelince eğer ki oynayacak arkadaşın ve fazladan kolun varsa olabilir. Eğer ki yoksa kesinlikle The Last Of Us. Bir de BloodBorne'u öneririm liste dışında.

Eğer GTA V oynayabilecek bir PC 'in varsa PS4 için almanı önermem. Onun yerine sadece Playstation konsollarına özel üretilmiş The last of us,infamous: second son, The order 1886 gibi oyunları tavsiye ederim. Ama eğer öyle bir PC ye sahip değilsen kesinlikle GTA V al derim.

Benimde bir konsolum var yanında Assassins's Creed Unity ve GTA5 e sahibim iki oyunda gayet güzel Assassin's Creed de öyle çok can sıkan kasma sorunları yok ayrıca oyunu bitirince Dead Kings DLC sinide oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı