Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.359 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Böyle okul başlayana kadar bana yetecek. Absürt fiyatlara olmayan 2-3 oyun arıyorum. En sevdiğim oyunları yazayım: RDR2, GoW serisi, Elden Ring, GTA 5, TLOU1/2, RE7/8
Merhaba arkadaşlar. Böyle okul başlayana kadar bana yetecek. Absürt fiyatlara olmayan 2-3 oyun arıyorum. En sevdiğim oyunları yazayım: RDR2, GoW serisi, Elden Ring, GTA 5, TLOU1/2, RE7/8
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 9 Ağustos 2024 #2 Bloodborne tabii ki.
Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 9 Ağustos 2024 #3 GoW ragnarök/valhalla RDR2 olabilir
Mucalosta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 Marvels Spiderman, Batman Arkham Üçlemesi. Özellikle Batman üçlemesine bak harika oyunlar.
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 9 Ağustos 2024 #5 Shahdee dedi: Bloodborne tabii ki. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadan önce sabırlı olmasını söyleyin hocam yoksa bu oyun zor deyip silebilir.
Shahdee dedi: Bloodborne tabii ki. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadan önce sabırlı olmasını söyleyin hocam yoksa bu oyun zor deyip silebilir.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 9 Ağustos 2024 #6 eldenring hastasıyım dedi: Oyunu oynamadan önce sabırlı olmasını söyleyin hocam yoksa bu oyun zor deyip silebilir. Genişletmek için tıkla... Elden Ring oynamış, bir şey olmaz.
eldenring hastasıyım dedi: Oyunu oynamadan önce sabırlı olmasını söyleyin hocam yoksa bu oyun zor deyip silebilir. Genişletmek için tıkla... Elden Ring oynamış, bir şey olmaz.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.359 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #7 Shahdee dedi: Bloodborne tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyuna baktım ve 700 lira olduğunu gördüm. Ayrıca Bloodborne'yi psplusum varken oynamıştım ve sevmiştim. Tedy53 dedi: GoW ragnarök/valhalla RDR2 olabilir. Genişletmek için tıkla... GoW ragnarök ve RDR2 oynadım. Shahdee dedi: Elden Ring oynamış, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Daha yeni bitirdim hocam hatta DLC ile beraber.
Shahdee dedi: Bloodborne tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyuna baktım ve 700 lira olduğunu gördüm. Ayrıca Bloodborne'yi psplusum varken oynamıştım ve sevmiştim. Tedy53 dedi: GoW ragnarök/valhalla RDR2 olabilir. Genişletmek için tıkla... GoW ragnarök ve RDR2 oynadım. Shahdee dedi: Elden Ring oynamış, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Daha yeni bitirdim hocam hatta DLC ile beraber.