CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #11 Ahmet iklil dedi: Başka alternatif yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Kırıksa pkg kullanabilirsiniz
Ahmet iklil dedi: Başka alternatif yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Kırıksa pkg kullanabilirsiniz
A Ahmet iklil Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #12 Ahmet iklil dedi: PS4 CD almak mı mantıklı PS Store'dan oyun a Genişletmek için tıkla... CaperKeys dedi: Kırıksa pkg kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım.
Ahmet iklil dedi: PS4 CD almak mı mantıklı PS Store'dan oyun a Genişletmek için tıkla... CaperKeys dedi: Kırıksa pkg kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #13 Ahmet iklil dedi: Tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Konsolu CFW vb ile kırdıysanız pkg ile oyun yükleyebilirsiniz ama orijinalliği bozulur
Ahmet iklil dedi: Tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Konsolu CFW vb ile kırdıysanız pkg ile oyun yükleyebilirsiniz ama orijinalliği bozulur