PS4 oyunlarını nasıl başkasının erişimine kapatmak

Ben aylar önce abimin bir tanıdığından abimle beraber ortaklaşa PS4 aldık. Ben PS4'e indirimlerde taş gibi oyunlar aldım (God of War, Spider-Man, unchurted ilk 4 oyunu, vb.) Ve o adam benim hesabım da ki oyunları oynayabiliyor ben PS4'ü alırken satıcı yanında birkaç oyun daha veriyordu o oyunlardan cdli olanları oynuyorum ama CD olmayan oyunlardan sadece Tekken 7 ve RDR2 oynuyorum. Şimdi 2 adet sorum olacak.

1. soru: Sizce PS4 de RDR2'yi bitirip ve Tekken 7 yerine mk 11 alıp satıcıdan aldığım hesabı sileyim mi böylece sanırım benim oyunlarımı oynayamaz.

2. soru: Ben bu adamın benim oyunlarımı oynamasını istemiyorum bunu nasıl sağlarım? Örneğin ben bu PS4'den bu adamın hesabını silsem adam bir daha oynayabilir mi ve bunu nasıl yaparım?

@partylikeits1941

Son düzenleme:
Eğer onun hesabı üzerine alım yaptıysanız istediğiniz kadar hesabı silin, o ürünler dijital olarak o hesapta olduğu için oynamasını engelleyemezsiniz.

Kendi hesabınızın üzerine alışveriş yaptıysanız da onun PS'inde sizin hesabınızdan çıkış yapılması gerekir. Ulaşma şansınız yoksa PSN hesabı şifresini değiştirip diğer cihazlardan da çıkış yapıp yapmayacağını kontrol edin.

Tam olarak anlamadım o senin hesabını ana hesap olarak etkinleştirip kendi hesabındamı oynuyor.

Alımların hepsini PS4 aldıktan sonra kendime ayrı bir hesap açıp yaptım ama şifreyi değştirip diğer cihazlardan da çıkış yapma kısmını pek anlamadım tekrar anlatır mısınız?
Tam olarak anlamadım o senin hesabını ana hesap olarak etkinleştirip kendi hesabındamı oynuyor.

Hayır hocam benim hesabımdan aldığım oyunlar onun hesabın da da oynanıyor.

Alımların hepsini PS4 aldıktan sonra kendime ayrı bir hesap açıp yaptım ama şifreyi değştirip diğer cihazlardan da çıkış yapma kısmını pek anlamadım tekrar anlatır mısınız?
Senin hesabından oynuyorsa, kendi hesabının şifresini değiştirince normalde "diğer cihazlardan çıkış yapılsın mı" vs. diye sorması lazım. Diğer platformlarda öyle. Ya da sormadan direkt kendi çıkması lazım.

Yani sen şifreyi değiştirdiğinde onu hesabından otomatik atması lazım.

Hayır hocam benim hesaptan oynamıyor kendi hesabından oynuyor ama ben yine de bunu yaparım ve şifremi nereden değiştireceğim?

Hocam atıyor ama silmediği oyunlar onda kalıyor ama onunda çözümü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…