sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #1 Eskiden daha pahalıydı galiba Uncharted falan bayağı düşmüş eskiye göre.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 17 Nisan 2021 #2 Şimdi siz söylediniz de baktım da, baya ucuzlamış Uncharted almaya değer mi? Daha önce hiç oynamadım.
Şimdi siz söylediniz de baktım da, baya ucuzlamış Uncharted almaya değer mi? Daha önce hiç oynamadım.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 17 Nisan 2021 #3 Furkan_D dedi: Şimdi siz söylediniz de baktım da, baya ucuzlamış Uncharted almaya değer mi? Daha önce hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de oynamadım ama izlediğim kadarıyla muazzam bir oyun. Türkçe dublaj felan da baya iyi.
Furkan_D dedi: Şimdi siz söylediniz de baktım da, baya ucuzlamış Uncharted almaya değer mi? Daha önce hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de oynamadım ama izlediğim kadarıyla muazzam bir oyun. Türkçe dublaj felan da baya iyi.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 17 Nisan 2021 #4 reddline dedi: Ben de oynamadım ama izlediğim kadarıyla muazzam bir oyun. Türkçe dublaj falan da baya iyi. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırayım ona göre karar veririm o vakit.
reddline dedi: Ben de oynamadım ama izlediğim kadarıyla muazzam bir oyun. Türkçe dublaj falan da baya iyi. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırayım ona göre karar veririm o vakit.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #5 Furkan_D dedi: Şimdi siz söylediniz de baktım da, bayağı ucuzlamış Uncharted almaya değer mi? Daha önce hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Değer hocam. Ben 3-4 yıl önceki fiyatlardam bahsediyorum zaten.
Furkan_D dedi: Şimdi siz söylediniz de baktım da, bayağı ucuzlamış Uncharted almaya değer mi? Daha önce hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Değer hocam. Ben 3-4 yıl önceki fiyatlardam bahsediyorum zaten.