M mofrick Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 PS4'üm bozuldu, çalışmıyor. Parçalarını teker teker satabilir miyim?
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 19 Haziran 2021 #2 Fiyatını uygun yazarsan her şeyin bir alıcısı vardır. Satabilirsin tabii ki. Yalnız denemediysen önce tamir etmeyi ya da ettirmeyi dene.
Fiyatını uygun yazarsan her şeyin bir alıcısı vardır. Satabilirsin tabii ki. Yalnız denemediysen önce tamir etmeyi ya da ettirmeyi dene.
M mofrick Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 monurts dedi: Fiyatını uygun yazarsan her şeyin bir alıcısı vardır. Satabilirsin tabii ki. Yalnız denemediysen önce tamir etmeyi ya da ettirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Tamir ettirmeyi denedim düzeldi ama sonra bir daha bozuldu o yüzden satmak istiyorum ama parça fiyatları hakkında bir bilgim yok.
monurts dedi: Fiyatını uygun yazarsan her şeyin bir alıcısı vardır. Satabilirsin tabii ki. Yalnız denemediysen önce tamir etmeyi ya da ettirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Tamir ettirmeyi denedim düzeldi ama sonra bir daha bozuldu o yüzden satmak istiyorum ama parça fiyatları hakkında bir bilgim yok.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 19 Haziran 2021 #4 O konuda benim de bir bilgim yok.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 19 Haziran 2021 #5 Hayır zor, topluca belki olur.
M mofrick Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #6 HACIDANİKİNCİEL dedi: Hayır zor, topluca belki olur. Genişletmek için tıkla... anakartı bozuk onun dışındakileri topluca satarsam kaça satmam lazım ?
HACIDANİKİNCİEL dedi: Hayır zor, topluca belki olur. Genişletmek için tıkla... anakartı bozuk onun dışındakileri topluca satarsam kaça satmam lazım ?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 19 Haziran 2021 #7 mofrick dedi: Anakartı bozuk onun dışındakileri topluca satarsam kaça satmam lazım? Genişletmek için tıkla... PS4 tamircisi dışında kimse almaz, zaten pek parada vermezler sorarak öğrenebilirsin.
mofrick dedi: Anakartı bozuk onun dışındakileri topluca satarsam kaça satmam lazım? Genişletmek için tıkla... PS4 tamircisi dışında kimse almaz, zaten pek parada vermezler sorarak öğrenebilirsin.