PS4 parlak kasa alınır mı?

oblivist

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bende Xbox One S 1TB all Digitall var. Xbox'ta çok oyun çeşiti yok. Ben de PlayStation a geçmeye karar verdim. Öyle aman aman bir bütçem yok. Araştırdım bizim buralarda bir oyun satıcısı var, 2. el 1112a serisi parlak kasa PlayStation 4'ü Xbox One S 1TB all Digital tek kol verip üstüne 2 bin ekle sana PlayStation 4 parlak 500GB tek kol vereyim diyor. Sizce nasıl?

Hocam Playstation'da en kötü oyun 500 lira, ortalama bir oyun oynamak isterseniz 1500ü kafadan silmeniz lazım. Aman aman bütçem yok demişsiniz yani Ps oyunu almakta zor olacak sizin için gerçi herkes için öylede. Ve 10 yıl önce çıkmış bir cihaza bu kadar para vereceğinize 9500 liraya Xbox Series S var. Ps4 parasına Xbox'ın son çıkan konsolunu alın derim. Zaten Xbox hesabınız vardır biraz idari edersiniz sonra oyun alırsınız ama ben Ps Exc oyunları oynamak istiyorum derseniz alabilirsiniz Ps4. Ama en az Slim öneririm.

Hocam PlayStation'da en kötü oyun 500 lira, ortalama bir oyun oynamak isterseniz 1500ü kafadan silmeniz lazım. Aman aman bütçem yok demişsiniz yani PS oyunu almakta zor olacak sizin için gerçi herkes için öylede. Ve 10 yıl önce çıkmış bir cihaza bu kadar para vereceğinize 9500 liraya Xbox Series S var. PS4 parasına Xbox'ın son çıkan konsolunu alın derim. Zaten Xbox hesabınız vardır biraz idari edersiniz sonra oyun alırsınız ama ben PS Exc oyunları oynamak istiyorum derseniz alabilirsiniz PS4. Ama en az Slim öneririm.

PS4 mat kasa olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı