Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 17 Haziran 2021 #1 PS4'ten PES2021 oynuyorum. Yama yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 Evet ama sadece lisans ve ekstra lig yaması. Birde forması lissansız takımlara forma ekleyebilirsiniz. Maalesef Türkçe spiker ve stadyum yaması olmaz.
Evet ama sadece lisans ve ekstra lig yaması. Birde forması lissansız takımlara forma ekleyebilirsiniz. Maalesef Türkçe spiker ve stadyum yaması olmaz.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 17 Haziran 2021 #3 Kalem21 dedi: Evet ama sadece lisans ve ekstra lig yaması. Birde forması lissansız takımlara forma ekleyebilirsiniz. Maalesef Türkçe spiker ve stadyum yaması olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten amacım lisans. Nasıl yapabilirim?
Kalem21 dedi: Evet ama sadece lisans ve ekstra lig yaması. Birde forması lissansız takımlara forma ekleyebilirsiniz. Maalesef Türkçe spiker ve stadyum yaması olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten amacım lisans. Nasıl yapabilirim?
Mr.Scofield Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 PES 2021 Lisans Yaması Nasıl Kurulur? Adım Adım PlayStation 4 Platformunda Kurulum İşlemi PlayStation 4 platformunda PES 2021 lisans yaması nasıl kurulur? Dilerseniz, söz konusu sorunun cevabını adım adım gelin birlikte inceleyelim. www.sonsuzteknoloji.com
PES 2021 Lisans Yaması Nasıl Kurulur? Adım Adım PlayStation 4 Platformunda Kurulum İşlemi PlayStation 4 platformunda PES 2021 lisans yaması nasıl kurulur? Dilerseniz, söz konusu sorunun cevabını adım adım gelin birlikte inceleyelim. www.sonsuzteknoloji.com
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 17 Haziran 2021 #5 Mr.Scofield dedi: PES 2021 Lisans Yaması Nasıl Kurulur? Adım Adım PlayStation 4 Platformunda Kurulum İşlemi PlayStation 4 platformunda PES 2021 lisans yaması nasıl kurulur? Dilerseniz, söz konusu sorunun cevabını adım adım gelin birlikte inceleyelim. www.sonsuzteknoloji.com Genişletmek için tıkla... MacBook ta indirilen dosyayı nasıl usb belleğe atıyoruz? Mr.Scofield dedi: PES 2021 Lisans Yaması Nasıl Kurulur? Adım Adım PlayStation 4 Platformunda Kurulum İşlemi PlayStation 4 platformunda PES 2021 lisans yaması nasıl kurulur? Dilerseniz, söz konusu sorunun cevabını adım adım gelin birlikte inceleyelim. www.sonsuzteknoloji.com Genişletmek için tıkla... Bu yamada liglerde geliyor mu?
Mr.Scofield dedi: PES 2021 Lisans Yaması Nasıl Kurulur? Adım Adım PlayStation 4 Platformunda Kurulum İşlemi PlayStation 4 platformunda PES 2021 lisans yaması nasıl kurulur? Dilerseniz, söz konusu sorunun cevabını adım adım gelin birlikte inceleyelim. www.sonsuzteknoloji.com Genişletmek için tıkla... MacBook ta indirilen dosyayı nasıl usb belleğe atıyoruz? Mr.Scofield dedi: PES 2021 Lisans Yaması Nasıl Kurulur? Adım Adım PlayStation 4 Platformunda Kurulum İşlemi PlayStation 4 platformunda PES 2021 lisans yaması nasıl kurulur? Dilerseniz, söz konusu sorunun cevabını adım adım gelin birlikte inceleyelim. www.sonsuzteknoloji.com Genişletmek için tıkla... Bu yamada liglerde geliyor mu?
A arenaps4 Yoctopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #6 Bu takım verilerini USB depolama aygıtınız da bulunan WEPES adındaki bir klasöre kaydetmeniz gerekecek. Hatası veriyor. yükledim de .. transferler gelmemiş r3 de kapattım malesef yine yok Son düzenleme: 10 Ekim 2021
Bu takım verilerini USB depolama aygıtınız da bulunan WEPES adındaki bir klasöre kaydetmeniz gerekecek. Hatası veriyor. yükledim de .. transferler gelmemiş r3 de kapattım malesef yine yok