PS4 Play at Home ne kadar sürer?

sakinolum

Decipat
Makaleler
1
1.Play At Home ne zamana kadar sürecek?
2.Mayıs indirimlerinde Uncharted nathan drake Collection veya God of War indirime girer mi?
3. Play At Home devam edecekse Uncharted Nathan Drake Collection geçen seneki gibi bedavaya verilir mi? Çünkü tüm Uncharted oyunları indirime girdi, o girmedi.
4.Mayıs indirimleri de olur değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uncharted'ı bilmem ama play at Home her ay oluyor olması lazım aynı PS Plus gibi.

Yok öyle değil her ay derken PS Plus gibi tekrarlı değil zaten sadece 1-2 oyun değişiyor.

Uncharted verilmez. Büyük oyun olarak Horizon verdiler. Benim çok beklentim yok şahsen.

Eğer dedikleri gibi emin değilim temmuza kadar sürerse verilmez mi? Horizon oynanmıyor çünkü ingilizcem o kadar da iyi değil GTA 5 aldım sadece İngilizce o istisna ama.

Yarım saat kadar sürecek. Sadece yeni Ratchet & Clank oyunu ile 2 adet indie oyun gösterilecek. Başka bir şey beklemeyin.

Pardon başlığı state of play diye okudum nedense. bir süre daha devam eder gibi duruyor. Uncharted nathan drake Collection sürekli olarak indirime giriyor. ( 72 TL'ye düşüyor.)

72 TL'ye değer mi hocam? Geçen sene ücretsiz verilmiş ama 144 TL'ye zaten değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…