PS4 Plus üyelik ücreti

ahmetxx12xx

Hectopat
Daha fazla  
Xbox 360 konsol sahibiyim. Xbox öne S çıktıktan sonra Xbox öne fiyatları baya dustu. Bende xbox öne alicaktim fakat Turkce oyun 5 taneyi belki geçmiyor bende oynadığımız oyunlardan birşeyler anlamak daha çok zevk almak için PS4 almaya karar verdim yakında Pro modeli cikicak fiyatına göre Pro yada slim modelini almayı dusunuyorun fakat soruların var. Şimdi bilmediğim bi ortam.

1-Plus üyelik le verilen aylık oyunlar bizim oluyormuş fakat oynamak için plus üyeliğinizin olması gerekiyor muş doğru mu yani yine extra para vermiş oluyoruz ?
2-Şu an 500 GB olan. Modeli 1000 lira gibi bir fiyatta satılıyor pro çıkınca belki daha da inebilir sizce 500 GB alınır mk ?
3-Oyunlari Xbox a gore biraz daha ucuz gordugum kadarıyla bu beni biraz da çeken kısım Xbox oyunları sabit fiyatta kalıyor aylarca nerdeyse indirim çok az oluyor bazı sitelerde baktığımızda kadarıyla konsol üzerinden foyatlar nasıl indirim oluyor mu ?
4-Turkce oyunlar özellikle FIFA 17 denemek için alicam çok hoşuma gitti özellikle Alex Hunter modu slim yada normal yada pro model de bir kasma vs vs gibi bir sıkıntı olmaz degil mi? İlk çıkan konsol baya oldu piyasaya cikali o yüzden sormak istedim ...
Şimdilik bari merak ediyorum başka bilgileri paylaşmak isterseniz dinlemeden zevk alırım teşekkürler şimdilik ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Sorularınızın hakkında yardımcı olmaya calisiyim.

1-Plus üyeliğiniz varsa oyunlar sizin oluyor ancak online oynamak istiyorsanız plus üyeliğiniz devam etmesi gerekmekte, yani düzenli para ödemeye devam. Zaten şöyle de bir şey var. O oyunları alabilmeniz icin en bastan para oduyor olmaniz gerekiyor.

2-Şahsen ben sony garantili aldığımdan 500 gb modelini tercih ettim (daha uyguna geldiğinden). Yaklaşık 1 yıldır ps4 sahibiyim ve içinde 1 oyunluk yer kaldı diyebilirim (~ 60 gb-daha çok download ediyorum oyunlari). Bana simdilik yetiyor ama ileride 1 ya da 2 tb lik bir hdd almam gerekecek.

3- xbox da fiyatlar nasil bilmiyorum ama ps4 te indirimler siklikla oluyor.

4- acikcasi fifa 17 oynamadim henuz ps4 te ama kasmasi pek olasi degil. Zaten onun icin yapiliyor.

Ps4'de ki özel oyunlarıda göz önünde bulundurmak lazım. Unchertad ve God Of War gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…