PS4 Pro 1440P Kullanılabilir Mi?

Ps4 Pro'da direkt 1440p görüntü seçeneği yok. 1080p, 2160p mevcut. Ps4 Pro'nun hdmi çıkışına takılan bir cihaz sayesinde 1440p görüntü çıkışı alınabiliyor. mClassic grafik işlemci:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4K TV ile PS4 1080p çözünürlükte çok fark ediyor. Görüntü diğer 1080p TV'lerden daha canlı ve net diyebilirim.

Cihazın satışını sadece Amazon USA'de gördüm. Türkiye'de mevcut değil.
Amazon'da ki fiyatı da 100 dolar civarında kargo ve gümrük vergisi eklenince 200 dolara çıkar. Türkiye'de satışı başlayana kadar almak mantıklı değil.

2K ile QHD(1440p) ile arasında büyük fark var. 2K sinematografide kullanılan 1080p'nin yanlardan birazcık daha uzatılmış hali.(2048x1080)

Eğer native olarak desteklenmiyorsa görüntüde buçuklu bölünmeden dolayı bulanıklaşma oluşur.

Hocam maalesef Türkiye'de neredeyse herkes 2560x1440 çözünürlüğü 2k olarak tanımlıyor (kurumsal mağazalar dahil). Konuda ki hiç kimsenin 2k diye 2048x1080 çözünürlüğün den bahsettiğini sanmıyorum. Yani buçuklu bölünme falan yok attığım cihazda çalışacağı monitörde 2560x1440 doğal çözünürlüğü destekliyor.

O zaman herkes bilerek bazı şeyleri yanlış yazsın. Ben bu cümlenin sonuna nokta yerine tilde koysam yine okuyanların tamamı cümlenin sonlandığını anlar~
Olay kimin ne olarak bildiği değil neyin hakikat olduğudur. Gigahertz'i "ghz" diye yazınca uyarı veren sitenin böyle bir hataya göz yumması doğru değil bence.

Haklısın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Başta bu uyarının Technopat yöneticileri ve çalışanlarına verilmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…