Satılık PS4 Pro + 2 + hesabım

Umutcengz

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar garantisi bitti, titiz bir insanım tozlarını alırım kapalı olduğu vakit örtüyle kapatırım, kollarda en ufak aşınma yoktur. Yanında hesabımı da veriyorum. Ciddi alıcılara oyunların fotoğraflarını iletebilirim. Fiyat 4200.
Fiyatı ben koymadım, burdaki arkadaşlara sordum böyle bir fiyat biçtiler.

Son düzenleme:
EFootball PES 2020
Gang Beast
NBA 2K19
Pro evolutaion soccer 2019
The order: 1886
Uncharted son oyunu hariç tüm seri mevcut.
HID'den agenda
Battlefield 1
Battlefield 4
Battlefield Hardline
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
NBA playgrounds

Bunlar yanlızca satın alınanlar, Plus ile birlikte hesapta olanlar; Farming Simulator 2019, Bloodborne, Dead By Dylight, Mad Max, God of War 3 Remastered, Friday the 13th the Game, Call of Duty Black Ops 3, Destiny 2, Rachet and Clank, Heavy Rain, Mafia 3, Steep, For Honor, Call of Duty Modern Warfare Remastered, The surge, Conan exiles, Nioh, Goat Simulator, The Sims 4, Shadow of the Colossus, Sonic Forces.

Efootball PES 2020.
Gang Beast.
NBA 2K19.
Pro evolutaion soccer 2019.
The order: 1886.
Uncharted son oyunu hariç tüm seri mevcut.
HID'den agenda.
Battlefield 1
Battlefield 4
Battlefield Hardline.
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.
NBA playgrounds.

Bunlar yanlızca satın alınanlar, Plus ile birlikte hesapta olanlar; Farming Simulator 2019, bloodborne, Dead by dylight, mad Max, God of War 3 Remastered, friday the 13th the Game, Call of Duty Black Ops 3, Destiny 2, rachet and clank, Heavy Rain, Mafia 3, Steep, For Honor, Call of Duty Modern Warfare Remastered, the surge, Conan exiles, nioh, goat Simulator, the Sims 4, Shadow of the colossus, Sonic forces.

Dediğim gibi sen bunu 4.500'den bile satarsın. Sahibinden'e koy en kötü 4'e kadar inersin.

Teşekkür ederim, en çok burdan umutluyum, letgoo falan öldürür da buradakiler cihazın oyunların değerini bilir diye düşünüyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı