S scepcepcep Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Misafir çocuğu PS4'e kondu ama oynatıyorum fakat her saniye beni çağırıyor, gel şu gel bu diye. PS4 bozuk gibi gösterme yolu var mı? Rahatlayayım. PS4 Pro 5.05 versiyon kullanıyorum.
Misafir çocuğu PS4'e kondu ama oynatıyorum fakat her saniye beni çağırıyor, gel şu gel bu diye. PS4 bozuk gibi gösterme yolu var mı? Rahatlayayım. PS4 Pro 5.05 versiyon kullanıyorum.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Hocam Bırakın Oynasın Haylaz
S scepcepcep Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 Hedge dedi: Hocam Bırakın Oynasın Haylaz Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 oynatıyorum oynasın sıkıntı değilde e spor kaptanıymışım gibi yanımda dur oynarken diyo yoksa ağlamaya başlıyo yatmak istiyorum ben
Hedge dedi: Hocam Bırakın Oynasın Haylaz Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 oynatıyorum oynasın sıkıntı değilde e spor kaptanıymışım gibi yanımda dur oynarken diyo yoksa ağlamaya başlıyo yatmak istiyorum ben
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 13 Ağustos 2023 #4 Fişi çekin "AA bak benim oyun konsolu bozuktu zaten" gibisinden şeyler söyleyin ama fişide tak diye çekmeyin bir şekilde konsolu kapatıp çekin.
Fişi çekin "AA bak benim oyun konsolu bozuktu zaten" gibisinden şeyler söyleyin ama fişide tak diye çekmeyin bir şekilde konsolu kapatıp çekin.
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #5 HDMI kablosunu ucundan çekip görüntü vermiyor falan diyebilirsiniz.
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 13 Ağustos 2023 #6 TurtleCanUsePC dedi: HDMI kablosunu ucundan çekip görüntü vermiyor falan diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı bir seçenek
TurtleCanUsePC dedi: HDMI kablosunu ucundan çekip görüntü vermiyor falan diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı bir seçenek
S scepcepcep Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #7 Beyler Köpek HDMI portununun ucunu kırdı dualarım kabul oldu