PS4 Pro 6 bin TL'ye alınır mı?

Cuh u 7216b ise düşünürdüm ve yüksek ihtimal alırdım. PS5'e baktığımız zaman neredeyse 2.5 kat fiyat farkı var. Cuh da 7216b en son çıkan seri ve en sessiz, soğuk çalışan seridir

Pc'in varsa ve game passinde varsa xbox almanın pek bir mantığı yok zevk için daha büyük ekranda mi oyniyicaksin ayni oyunları ps almak için exclusiveler yeter- birde son zamanlarda exclusiveler geliyor pc ye diyenler çok cıktı ornek last of us i ps ciler 10 yıl önce bitirdi god of war yaklaşık 5 sene sonra geldi pc ye senide etiketlemiş olduk semih kardeşim kısa çizgiden sonraki kısmı sana hitaben yazmadım.

Son düzenleme:
PC'in varsa ve Game Pass'inde varsa Xbox almanın pek bir mantığı yok zevk için daha büyük ekranda mi oyniyicaksin ayni oyunları PS almak için exclusiveler yete

Onu biz de biliyoruz fakat konu sahibi arkadaş PC detayı belirtmemiş o yüzden Xbox önerisi yapılır.

Hayırlı olsun hocam. Cuh kodu kaç acaba öğrenebilir miyim? Eskiyse sıcaklık ve fan sesi testi yapmanızı öneririm.

7016b, cihaz TR cihazı değil çünkü priz farklı dönüştürücü var. Bunların haricinde cihaz detaylı temizlik istiyor. Kondisyon olarak dışı çok temiz kullanılmış.

Valla alınır mı bilememde alırsan beni ekle birlikte oynamayalım Hsusgeuheud

Temiz olup olmayacağı belli olmayacağı için az daha ekleyip ps5 almayı düşünüyorum eklemeyide unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…