PS4 Pro alınır mı?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhabalar, bundan önce PS4 Slim teşhir ürün modelini aldım. Ondan kaynaklı bir sorun oluştu gerek kabloda ve kasada sorun oluştu.
Babam da biraz laf etti 0 ürün almazsan, bu şekilde olur uğraşamam bununla diye yaptırması vs. Neyse bunu bunu iade edip, PS4 Pro 0 alacağız ama fiyatlar 4.000 civarında sizce alınır mı? Fiyatlar düşer mi? Bekleyelim mi biraz?

Ürünü Hepsiburada üzerinden aldık, adam iade kabul eder diye düşünüyorum sonuçta 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade etme hakkımız var doğru düzgün kullanmadım zaten 2-3 kere açmışımdır PS4'ü oyun olmadığı için.

Temmuz ağustos gibi düşer fiyatlar ama şimdi almak istiyorsanız illa gidip kesinlikle sıfır al ama şunu da bil oyun fiyatları ps de çok pahalı.

İkinci el ve garantili alman daha mantıklı. Aldığım PS4 ikinci el ve garantiliydi 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca PS4 Pro'ya 4000TL vereceğine Xbox Series S alman daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı