Böyle kişilere itibar etmeyin sonuçta araba almıyoruz bir konsol yani eğlence için alınan bir şey neden 2 sene bekleyeyim nasıl bir mantık?Alınmaz PS5'i bekle kardeşim
Terbiyeli ol, seviyeni bozma. rakibi XboxOneX daha güçlüyken ps4 almak parayı çöpe atmaktır. Ben atmasın diye beklesin diyorum yada gidip xbox alsın. xbox istemiyorsada ps5 beklesin. Konuyu açan arkadaşın sistemi zaten 2 sene rahat yeter. Yazık günah parasına.Böyle kişilere itibar etmeyin sonuçta araba almıyoruz bir konsol yani eğlence için alınan bir şey neden 2 sene bekleyeyim nasıl bir mantık?
Oynayacağım oyun Xbox'da yoksa gücü ne işime yarar ki? Kaldı ki arkadaşın sistemi güzel, 1050 Ti takviyesi yaparsa Xbox oyunlarını zaten bilgisayarında da oynar. Oyun bilgisayarı olan birinin Xbox alması parayı çöpe atmaktır.Terbiyeli ol, seviyeni bozma. rakibi XboxOneX daha güçlüyken ps4 almak parayı çöpe atmaktır. Ben atmasın diye beklesin diyorum yada gidip xbox alsın. xbox istemiyorsada ps5 beklesin. parasına yazık
Yorumlarını dikkatli yap.
Terbiyesizlik yapmıyorum neden çöpe atmak olsun? bu bir konsol eğlence dir ev mi alıcaksın yok 2 sene bekle neden? ayrıca alıcağın bir konsolu sonra 2 el olarak satabiliyorsun neden çöp olasın şimdi oyunların keyfini çıkarmicak ta ne zaman çıkarıcak canın ne zaman isterse onu alırsın sonuçta oyun tabi mantıklı davranmak ta gerekir ileride pişman olmayacağın konsol almalı kendisi.Terbiyeli ol, seviyeni bozma. rakibi XboxOneX daha güçlüyken ps4 almak parayı çöpe atmaktır. Ben atmasın diye beklesin diyorum yada gidip xbox alsın.
Yorumlarını dikkatli yap.
bende aynı şeyi diyorum yorumumu tekrar oku kardeşim.Oynayacağım oyun Xbox'da yoksa gücü ne işime yarar ki? Kaldı ki arkadaşın sistemi güzel, 1050 Ti takviyesi yaparsa Xbox oyunlarını zaten bilgisayarında da oynar. Oyun bilgisayarı olan birinin Xbox alması parayı çöpe atmaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.