PS4 Pro Alınır mı?

Sisteminiz ile PS4 Pro'nun arasındaki bağı anlamadım. Bende PS4 var. Haftada bir arkadaşlara gidip PS4 Pro kullanıyorum. Aralarında epey fark var.

Böyle kişilere itibar etmeyin sonuçta araba almıyoruz bir konsol yani eğlence için alınan bir şey neden 2 sene bekleyeyim nasıl bir mantık?
Terbiyeli ol, seviyeni bozma. rakibi XboxOneX daha güçlüyken ps4 almak parayı çöpe atmaktır. Ben atmasın diye beklesin diyorum yada gidip xbox alsın. xbox istemiyorsada ps5 beklesin. Konuyu açan arkadaşın sistemi zaten 2 sene rahat yeter. Yazık günah parasına.
adam soru sormuş alınır mı diye. iki cevap var alınır yada alınmaz bende alınmaz diyorum.
Yorumlarını dikkatli yap. Ahlak değerlerini bozma yeri değil burası

Terbiyeli ol, seviyeni bozma. rakibi XboxOneX daha güçlüyken ps4 almak parayı çöpe atmaktır. Ben atmasın diye beklesin diyorum yada gidip xbox alsın. xbox istemiyorsada ps5 beklesin. parasına yazık
Yorumlarını dikkatli yap.
Oynayacağım oyun Xbox'da yoksa gücü ne işime yarar ki? Kaldı ki arkadaşın sistemi güzel, 1050 Ti takviyesi yaparsa Xbox oyunlarını zaten bilgisayarında da oynar. Oyun bilgisayarı olan birinin Xbox alması parayı çöpe atmaktır.

Terbiyeli ol, seviyeni bozma. rakibi XboxOneX daha güçlüyken ps4 almak parayı çöpe atmaktır. Ben atmasın diye beklesin diyorum yada gidip xbox alsın.
Yorumlarını dikkatli yap.
Terbiyesizlik yapmıyorum neden çöpe atmak olsun? bu bir konsol eğlence dir ev mi alıcaksın yok 2 sene bekle neden? ayrıca alıcağın bir konsolu sonra 2 el olarak satabiliyorsun neden çöp olasın şimdi oyunların keyfini çıkarmicak ta ne zaman çıkarıcak canın ne zaman isterse onu alırsın sonuçta oyun tabi mantıklı davranmak ta gerekir ileride pişman olmayacağın konsol almalı kendisi.

Oynayacağım oyun Xbox'da yoksa gücü ne işime yarar ki? Kaldı ki arkadaşın sistemi güzel, 1050 Ti takviyesi yaparsa Xbox oyunlarını zaten bilgisayarında da oynar. Oyun bilgisayarı olan birinin Xbox alması parayı çöpe atmaktır.
bende aynı şeyi diyorum yorumumu tekrar oku kardeşim.
Adamın bilgisayarı yeterli şimdi değil sonra alsın. bu sistem varken gerek yok parasını harcamaya

XBox One X güçlü bir konsol olabilir ama sadece Playstation platformuna çıkan özel oyunları oynamak için bile PS4 alınır. O oyunları XBox'ta oynama imkanınız yok neticede. Her şeye o daha güçlü, bu daha ucuz şeklinde yaklaşmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı