PS4 Pro alınır mı?

neXus58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. PS4 Pro almayı düşünüyorum. Şu an en düşüğü 3700 TL civarı. Önümüzdeki 1 ay içinde fiyatlar yükselir mi yoksa şimdi mi almalı?

Sony "Playstation 5 Özel" oyunlarının Playstation 4 platformuna gelmeyeceğini açıklamıştı bir süre önce. Bence şu saatten sonra geleceği düşünerek PS4 alınmaz, alıyorsanız daha önceden çıkmış oynayamadığınız, kaçırdığınız oyunlar (God of War - Last of Us Part 2) için alınabilir.

Zaten PS5 Backwards Compatability ile geliyor, bence bekleyin.

Sony "Playstation 5 Özel" oyunlarının Playstation 4 platformuna gelmeyeceğini açıklamıştı bir süre önce. Bence şu saatten sonra geleceği düşünerek PS4 alınmaz, alıyorsanız daha önceden çıkmış oynayamadığınız, kaçırdığınız oyunlar (God of War - Last of Us Part 2) için alınabilir.

Zaten PS5 Backwards Compatability ile geliyor, bence bekleyin.
Ps exclusive oyunlarını oynamadım bir de yanlış bilmiyorsam 4 de aldığımız oyunları 5 de oynayabileceğiz diye hatırlıyorum öyleyse alınabilir bence.

PS4 pro bence alinir 5 cikmadan önce fiyat artisinin olucagini düsünmeniz bence biraz yersiz olur.
Bence biraz daha bekleyin.

@neXus58 Şu an PS4'e çıkan çoğu oyunu alınca PS5'te oynayabiliyorsunuz fakat PS5 çıktıktan sonra PS5'e çıkan özel oyunlar PS4'e gelmeyecek.
Daha bu konu ile ilgili Playstation'dan bir aciklama gelmedi ki arti olarak böyle bir karar alacaklarini hic sanmam. Ps4 ciktikdan sonra bile 3 e oyun gelmeye devam etti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı