Merhaba. PS4 Pro almayı düşünüyorum. Şu an en düşüğü 3700 TL civarı. Önümüzdeki 1 ay içinde fiyatlar yükselir mi yoksa şimdi mi almalı?
Aynen bende öyle düşündüm ama geçen bi haber gördüm bir ülke de stokları bitirmek için baya ucuzlatmışlar. Öyle bir şey olur mu acaba.PS5 satılması için fiyatları yükseltebilirler. Alıcaksanız şimdi alın.
Aynen bende öyle düşündüm ama geçen bir haber gördüm bir ülke de stokları bitirmek için bayağı ucuzlatmışlar. Öyle bir şey olur mu acaba?
Ps exclusive oyunlarını oynamadım bir de yanlış bilmiyorsam 4 de aldığımız oyunları 5 de oynayabileceğiz diye hatırlıyorum öyleyse alınabilir bence.Sony "Playstation 5 Özel" oyunlarının Playstation 4 platformuna gelmeyeceğini açıklamıştı bir süre önce. Bence şu saatten sonra geleceği düşünerek PS4 alınmaz, alıyorsanız daha önceden çıkmış oynayamadığınız, kaçırdığınız oyunlar (God of War - Last of Us Part 2) için alınabilir.
Zaten PS5 Backwards Compatability ile geliyor, bence bekleyin.
Daha bu konu ile ilgili Playstation'dan bir aciklama gelmedi ki arti olarak böyle bir karar alacaklarini hic sanmam. Ps4 ciktikdan sonra bile 3 e oyun gelmeye devam etti.@neXus58 Şu an PS4'e çıkan çoğu oyunu alınca PS5'te oynayabiliyorsunuz fakat PS5 çıktıktan sonra PS5'e çıkan özel oyunlar PS4'e gelmeyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.