AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #61 4D0niSs dedi: PS4 Pro Cyberpunk'ta Xbox Series S gibi çalışıyor PS4 kötü çalışıyor ben Pro istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm modellerde çok kötüydü PS 4 sakın almayın illa bir şey alacaksanız para biriktirip 5 alın emin olsun değmez PS 4
4D0niSs dedi: PS4 Pro Cyberpunk'ta Xbox Series S gibi çalışıyor PS4 kötü çalışıyor ben Pro istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm modellerde çok kötüydü PS 4 sakın almayın illa bir şey alacaksanız para biriktirip 5 alın emin olsun değmez PS 4
4D0niSs Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 26 Kasım 2022 #62 AsdAsLAYEr dedi: Tüm modellerde çok kötüydü PS 4 sakın almayın illa bir şey alacaksanız para biriktirip 5 alın emin olsun değmez PS 4 Genişletmek için tıkla... Fikriniz için saolun demin baktım tüm cihazlarda düzelmiş patchler İle AsdAsLAYEr dedi: Tüm modellerde çok kötüydü PS 4 sakın almayın illa bir şey alacaksanız para biriktirip 5 alın emin olsun değmez PS 4 Genişletmek için tıkla... Ps5 bilmem ama ps4 pro Xbox series s den daha iyi ona eminim metro 530 p fifa 1080 p çöp cihaz bildiğin
AsdAsLAYEr dedi: Tüm modellerde çok kötüydü PS 4 sakın almayın illa bir şey alacaksanız para biriktirip 5 alın emin olsun değmez PS 4 Genişletmek için tıkla... Fikriniz için saolun demin baktım tüm cihazlarda düzelmiş patchler İle AsdAsLAYEr dedi: Tüm modellerde çok kötüydü PS 4 sakın almayın illa bir şey alacaksanız para biriktirip 5 alın emin olsun değmez PS 4 Genişletmek için tıkla... Ps5 bilmem ama ps4 pro Xbox series s den daha iyi ona eminim metro 530 p fifa 1080 p çöp cihaz bildiğin
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #63 4D0niSs dedi: Fikriniz için sağ olun demin baktım tüm cihazlarda düzelmiş patchler ile. Genişletmek için tıkla... Karar sizin ama çok büyük beklentiyle almayın.
4D0niSs dedi: Fikriniz için sağ olun demin baktım tüm cihazlarda düzelmiş patchler ile. Genişletmek için tıkla... Karar sizin ama çok büyük beklentiyle almayın.
4D0niSs Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 26 Kasım 2022 #64 AsdAsLAYEr dedi: Karar sizin ama çok büyük beklentiyle almayın. Genişletmek için tıkla... Bana series s ten iyi olsun ve özel oyunlar izlediğim kadarıyla grafik açısından ps5 e yakın bu yeter fan sesi olmasın diyede 7216 b model mis gibi series s de hafıza bile yetmiyor
AsdAsLAYEr dedi: Karar sizin ama çok büyük beklentiyle almayın. Genişletmek için tıkla... Bana series s ten iyi olsun ve özel oyunlar izlediğim kadarıyla grafik açısından ps5 e yakın bu yeter fan sesi olmasın diyede 7216 b model mis gibi series s de hafıza bile yetmiyor
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Kasım 2022 #65 4D0niSs dedi: PS4 desteği en az 2025 de kesilecek deniyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok dediginiz belki spor oyunları için geçerli olabilir ama gelecek sene çıkacak exc. Ler bile gelmeyecek.
4D0niSs dedi: PS4 desteği en az 2025 de kesilecek deniyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok dediginiz belki spor oyunları için geçerli olabilir ama gelecek sene çıkacak exc. Ler bile gelmeyecek.
4D0niSs Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 26 Kasım 2022 #66 Freezyf dedi: Öyle bir şey yok dediginiz belki spor oyunları için geçerli olabilir ama gelecek sene çıkacak exc. Ler bile gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Olsun ps4 pro series s ten güçlü exculusive gelmez ama hogwarts legacy olsun birçok oyun geliyor
Freezyf dedi: Öyle bir şey yok dediginiz belki spor oyunları için geçerli olabilir ama gelecek sene çıkacak exc. Ler bile gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Olsun ps4 pro series s ten güçlü exculusive gelmez ama hogwarts legacy olsun birçok oyun geliyor
soulflyep Picopat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #67 4D0niSs dedi: Olsun ps4 pro series s ten güçlü exculusive gelmez ama hogwarts legacy olsun birçok oyun geliyor Genişletmek için tıkla... Hocam desteği kesildiğinde satmanız da zorlaşır.Tabi karar sizin.
4D0niSs dedi: Olsun ps4 pro series s ten güçlü exculusive gelmez ama hogwarts legacy olsun birçok oyun geliyor Genişletmek için tıkla... Hocam desteği kesildiğinde satmanız da zorlaşır.Tabi karar sizin.