Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.857 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 21 Şubat 2024 #1 Merhaba, 2 hafta önce temiz PS4 Pro bulunca kaptım hemen son sürüm 7216B. Yalnız cihaz Battlefield 1 64 kişilik serverlarda acayip bir FPS düşüşü oluyor. Acaba cihazın ayarlarında galiba Boost falan varmış performans modu galiba. Faydası olur mu?
Merhaba, 2 hafta önce temiz PS4 Pro bulunca kaptım hemen son sürüm 7216B. Yalnız cihaz Battlefield 1 64 kişilik serverlarda acayip bir FPS düşüşü oluyor. Acaba cihazın ayarlarında galiba Boost falan varmış performans modu galiba. Faydası olur mu?
efe911 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 507 Çözümler 3 21 Şubat 2024 #2 Bir tık faydası olur ama sabit 60 yine de vereceğini sanmıyorum 64 kişilik mod konsolun işlemcisine aşırı yük bindiriyor.
Bir tık faydası olur ama sabit 60 yine de vereceğini sanmıyorum 64 kişilik mod konsolun işlemcisine aşırı yük bindiriyor.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.857 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 21 Şubat 2024 #3 efe911 dedi: Bir tık faydası olur ama sabit 60 yine de vereceğini sanmıyorum 64 kişilik mod konsolun işlemcisine aşırı yük bindiriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim akşam, çok faydası olacağını zannetmiyorum yine de.
efe911 dedi: Bir tık faydası olur ama sabit 60 yine de vereceğini sanmıyorum 64 kişilik mod konsolun işlemcisine aşırı yük bindiriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim akşam, çok faydası olacağını zannetmiyorum yine de.