PS4 Pro bu dönemde alınır mı?

Özel oyun oynamayacaksanız hayır, 8K ise asla, 3 4 k koy PC al tabii 8K ise.

Özel oyun oynamayacaksanız hayır, 8K ise asla, 3 4 k koy PC al tabii 8K ise.

Özel oyunlar ilgimi çekiyor hocam. İlgimi çekmese Series S alırdım.

Hocam eğer ilk defa PS4 alacaksanız yani daha önce hiç oynamadiysaniz exclusive oyunları PS4 alıp oynamak yerine PC de oynamanız tavsiye ederim. Çünkü yeni çıkan exclusive oyunlar PC'ye er ya da geç geliyor. Ama PS4'e yeni çıkan oyun desteği 2024 sonunda bitecek gibi duruyor. Sürekli PS exclusive oynarım derseniz ben PS5 alın derim ama eski çıkan oyunları oynamayı düşünüyorsanız PC'ye geliyor o oyunlar zaten PC ile oynardım ben. PS4'ün en fazla 1-2 senesi kaldı. Çünkü cihaz yeni çıkan oyunlarda çok zorlanıyor belli ediyor. İmkanınız varsa PS5 alın yoksa eski exclusive oyunlar için PC'ye çıkmasını bekleyip PC'den oynayın. PS4'un ömrü en fazla 2 sene sonrasında artık oyun gelmez bu cihaza.

Benim düşüncem Ps4 PRO alıp biraz daha para biriktirdikten sonra satıp ps5 almak.

Benim düşüncem PS4 Pro alıp biraz daha para biriktirdikten sonra satıp PS5 almak.

Dediğim gibi alabilirsin ama 2024 sonu gibi cihaza yeni oyun desteği gelmeyecek. Eski oyunlar için alabilirsin 2 sene içerisinde de PS5'e geçerim dersen al bence mantıklı olur kesinlikle. O sürede PS5 Pro çıkar mutlaka ilk versiyonu biraz daha uygun fiyata gelir gibime geliyor.

Öyle yapacağım büyük ihtimalle.

Hocam exclusive takıntınız yoksa Series S alın derim.

Kuzenimde Series S var Xbox Game Pass oyunları bana hitap etmiyor hocam. Exclusive oyunları deli gibi oynamak istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…