PS4 PRO Düşük Performans Sorunu

ismailcosgun

Decapat
Arkadaşlar ben yakın zamanda PS4 Pro satın aldım ama diğer oyunculara göre oyunları akıcı oynayamıyorum sanki PS4 Slim almış gibi oldum. Boost modu açıyorum yine bir değişiklik olmuyor. Videolarda çok akıcı olan oyun bende hiç öyle olmuyor. Acaba bunun sorunu ne olabilir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran çözünürlüğüne ve oyun desteğine göre değişir. Mesela 4K'da Rocket League 60 FPS oynatırken Mad Max 30 FPS oynatıyor.

Arkadaşlar ben yakın zamanda PS4 Pro satın aldım ama diğer oyunculara göre oyunları akıcı oynayamıyorum sanki PS4 Slim almış gibi oldum. Boost modu açıyorum yine bir değişiklik olmuyor. Videolarda çok akıcı olan oyun bende hiç öyle olmuyor. Acaba bunun sorunu ne olabilir? Yorumlarınızı bekliyorum.
Bende de başta öyle oldu. Pc kullanıcısıysan hele daha da garibine gider. Bir anda 30 fps değerine geçmek garip ama 60 fps de gayet iyi bence. Bir de başka ps4 pro kullanıcısı daha akıcı oynuyor derken bir arkadaşının vs. mi? Yoksa videolardan mı söz ediyorsun?

Son düzenleme:
Bende de başta öyle oldu. Pc kullanıcısıysan hele daha da garibine gider. Bir anda 30 fps değerine geçmek garip ama 60 fps de gayet iyi bence. Bir de başka ps4 pro kullanıcısı daha akıcı oynuyor derken bir arkadaşının vs. mi? Yoksa videolardan mı söz ediyorsun?
Arkadaşım yayın açmıştı oradan bakmıştım ayrıca videolara da baktığımda bana göre çok daha akıcı olduğunu farkettim. Arkadaşıma bu durumu bahsettiğimde ise bende normal demişti bana.

Arkadaşım yayın açmıştı oradan bakmıştım ayrıca videolara da baktığımda bana göre çok daha akıcı olduğunu farkettim. Arkadaşıma bu durumu bahsettiğimde ise bende normal demişti bana.
Dostum monitör ya da Tv özelliklerinin benzer olduğu başka bir yerde başka bir psyi dene anlayacaksın. Sen csgo gibi oyunları pc de hz ayarlarını yaparak oynadıysan çok garip gelir sana şu an. Arkadaşın çok takıntılı değildir. Ben de böyle şeylere çok takan biriyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı