PS4 Pro durmadan safe moduna atıyor

AtaturkcuMessi

Centipat
Daha fazla  
İlk önce şunu belirteyim, önceden de çok kez PS4 Pro'nun içini açtığımdan dolayı içini açma tecrübem var ve ben uzun süre açmadığımdan ve FIFA23'te kasmaya başladığından dolayı içini açma kararı aldım. İcini temizleyip termal macun işini halledip doğru düzgün, zarar vermeden kapattıktan sonra PS4 Pro'yu açmaya çalıştım ve kendini safe moduna almaya başladı ama bu safe modundan çıkamıyorum ve bu sorun internette araştırsam bile bir sonuca ulaşamadım. Yardım edebilecek birisi var mi? Ayrıyeten şunu da belirmek isterim, PS4 Pro'nun kendi açma kapama tuşu ile açamıyorum, sadece kumandadan açılıyor.

Bu sorunu çözmek için şu adımları izle belki işine yarar
  1. Güç kablosunu çıkar ve 20 dakika bekle. bu, konsolunun güç kaynağını sıfırlayacaktır.
  2. Güç kablosunu tekrar tak ve konsolunu aç. Bu sefer normal modda açılmamalıdır.
  3. Sorun devam ederse, konsolunu yeniden başlatmayı dene. Güvenli modda "sistemi yeniden başlat" seçeneğini seçin.
  4. Sorun yine de devam ederse, konsolunun yazılımını güncellemeyi dene. Güvenli modda "güncelleme dosyasını yükle" seçeneğini seç ve en son yazılım güncellemesini indir ve yükle.
  5. Sorun hala devam ederse, konsolunun donanımında bir sorun olabilir. Bu durumda, konsolunu bir Sony yetkili servisine götürmen gerekebilir.
    Benden bu kadar umarım işine yarar.

Sistemi geri yüklemeyi vs denedin mi?

Sistemi geri yüklemeyi vs denedin.

Dediğim gibi ayarlardan herhangi bir şey yalmaya çalıştigin anda restart atıp tekrardan safe moduna alıyor.

Bir şey yapmaya çalıştığım an sistem restart attığından dolayı mealisef ki bir işe yaramiyor.

Temizlerken bir şey olmadığını varsaydım, düzgün kapattın mı? Tekrar açıp kapattın mı?

Genel olarak kapattıktan sonra 1 dk beklerim. Benim anlamadığım taraf su CD iade etme kısmına basınca ses gelse bile açma kapama tuşuna basınca herhangi bir tepkinin olmaması. Gene içini açıp parçaları düzgün takip takmadigima bakacağım ayrıyeten olmazsa sistemi direk sifirlayacagim.

Şöyle bir durum var restart yapsam işte database falan yenilemeye çalıştığımda kendini kapatıp tekrardan safe moda atıyor.

Hocam beni yanlış anladınız cihazı başarılı bir şekilde içini açmıçsınız. Ama başarılı bir şekilde içini kapatamamışsınız.
Temizlik yaparken neleri temizlediniz.

Hocam beni yanlış anladınız cihazı başarılı bir şekilde içini açmıçsınız. Ama başarılı bir şekilde içini kapatamamışsınız.

Reis başarılı bir şekilde açtım dediğim gibi daha önceden tecrübem var o yüzden dert etmedim herhangi bir yeri cizmedim işte hatta garantiye almak için yatak ustune koydum neleri temizleme kısmına gelirsek fan a kadar indim zaten termal macun yenilemek için en alt katmanlardan birisine ineceğim dedim fanı da temizleyeyim dedim.
Sorunu daha net açıklamak gerekirse Power tudu çalışmıyor ama PS4 kendini safe moda atıyor safe moddan da çıkamıyorum hani restart kısmına basıyorum sonuç yok kapatmak için başka seçeneğimde olmadığından dolayı bir kere fişten cektim.

Hocam eğer ki bu bir tarafı işte takmamissiniz hata yapmışsınız diyorsanız bir kere daha açtım bugün herhangi bir hata yok dedigim gibi donanıminda zarar görme ihtimali de yok galiba yazılımsal ama farklı bir HDD SSD falanda takmayı denerim ya da hazırda bulunan SSD'ye baştan yazilimini kurarım belki çözer problemini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…