PS4 Pro fan sesi sorunu

sinan polat

Hectopat
Merhaba, PS4 Pro modeli satın alalı yaklaşık 4 ay oldu. Bazı oyunlarda fan sesi almazken bazılarında da fan sesi oluyor. Sormak istediğim, cihazımdaki fan sesi acaba normal düzeyde mi yoksa bir sorun var mı? Bunu nasıl anlayabilirim? Gece saatlerinde ortam çok sessiz olduğunda rahatsız edici şekilde fan sesi alıyorum.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PS4 Pro modeli satın alalı yaklaşık 4 ay oldu. Bazı oyunlarda fan sesi almazken bazılarında da fan sesi oluyor. Sormak istediğim, cihazımdaki fan sesi acaba normal düzeyde mi yoksa bir sorun var mı? Bunu nasıl anlayabilirim? Gece saatlerinde ortam çok sessiz olduğunda rahatsız edici şekilde fan sesi alıyorum.

Teşekkür ederim.

Hocam video atar mısınız fan öyle olduğunda nasıl ses olduğuna dair?

Teşekkür ederim.
video ekledim
Hocam video atar mısınız fan öyle olduğunda nasıl ses olduğuna dair?
merhaba, video ekleyemiyorum.mail adresi vermenizde sakınca varmı??

Hocam PS4 serisi fanları biraz sesli çalışıyor. Problem olduğunu düşünmüyorum.

Bende PS4 Pro aşırı derecede ses, gürültü çıkarıyordu, evdeki elektrik süpürgesi ile fön makinesı ile yarışıyor du, bende bayağı bir araştırma yaptım ve 67 dbden 27 db sesi azaltmayı başardım toplam 40 db seste azalma oldu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı