K KayraBerk Decapat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 236 1 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar PS4 Pro Spider-Man Limited Edition çok fan sesi çıkartıyor fanını da temizledik çözümü nedir?
Arkadaşlar PS4 Pro Spider-Man Limited Edition çok fan sesi çıkartıyor fanını da temizledik çözümü nedir?
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Eylül 2020 #2 O bende de oluyor çözemedim ama. Sanırım oyuna göre değişiyor.
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #3 Bende PS4 Pro aşırı derecede ses, gürültü çıkarıyordu, evdeki elektrik süpürgesi ile fön makinesı ile yarışıyor du, bende bayağı bir araştırma yaptım ve 67 dbden 27 db sesi azaltmayı başardım toplam 40 db seste azalma oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende PS4 Pro aşırı derecede ses, gürültü çıkarıyordu, evdeki elektrik süpürgesi ile fön makinesı ile yarışıyor du, bende bayağı bir araştırma yaptım ve 67 dbden 27 db sesi azaltmayı başardım toplam 40 db seste azalma oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et