Uğur Öztürk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 1.047 Makaleler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, PS4 için FIFA23 Ultimate sürümünü göremedim, PS Store'da sadece PS5 için yazıyor. PS4 için Ultimate sürüm yok mu acaba?
Merhaba arkadaşlar, PS4 için FIFA23 Ultimate sürümünü göremedim, PS Store'da sadece PS5 için yazıyor. PS4 için Ultimate sürüm yok mu acaba?
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 17 Eylül 2022 #2 Garip, altta PS4 sürümü yazıyor ama üstte sadece PS5 sürümü var.
Uğur Öztürk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 1.047 Makaleler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Gloin oğlu Gimli dedi: Garip, altta PS4 sürümü yazıyor ama üstte sadece PS5 sürümü var. Eki Görüntüle 1520388 Genişletmek için tıkla... Evet ben de emin olamadım Selam, Ultimate sürümünü aldım hem PS4 hem de PS5 için sürümler geliyor. Son düzenleme: 24 Eylül 2022
Gloin oğlu Gimli dedi: Garip, altta PS4 sürümü yazıyor ama üstte sadece PS5 sürümü var. Eki Görüntüle 1520388 Genişletmek için tıkla... Evet ben de emin olamadım Selam, Ultimate sürümünü aldım hem PS4 hem de PS5 için sürümler geliyor.
CeviizCom Yoctopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #4 Uğur Öztürk dedi: Evet ben de emin olamadım Selam, Ultimate sürümünü aldım hem PS4 hem de PS5 için sürümler geliyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ps4 üzerinden "Ultimate Sürümü" aldınız değil mi? Biz deniyoruz; ancak böyle bir seçenek görmüyoruz. Standart sürüm var sadece.
Uğur Öztürk dedi: Evet ben de emin olamadım Selam, Ultimate sürümünü aldım hem PS4 hem de PS5 için sürümler geliyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ps4 üzerinden "Ultimate Sürümü" aldınız değil mi? Biz deniyoruz; ancak böyle bir seçenek görmüyoruz. Standart sürüm var sadece.
Uğur Öztürk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 1.047 Makaleler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #5 CeviizCom dedi: Merhaba, PS4 üzerinden "Ultimate sürümü" aldınız değil mi? Biz deniyoruz; ancak böyle bir seçenek görmüyoruz. Standart sürüm var sadece. Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur, PS5 satın aldım PS5 sürümü de ayrı olarak gözüküyor.
CeviizCom dedi: Merhaba, PS4 üzerinden "Ultimate sürümü" aldınız değil mi? Biz deniyoruz; ancak böyle bir seçenek görmüyoruz. Standart sürüm var sadece. Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur, PS5 satın aldım PS5 sürümü de ayrı olarak gözüküyor.