A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 24 Ekim 2020 #61 Geçen ay PC toplamışsın ve bu ayda PS4 Pro alıyorsun, fikirlerine saygı duyuyorum ama madem güzel bir PC'n var neden PS4 Pro alıyorsun? Exclusive oyun olsa eyvallah da Fortnite oynuyorum diyorsun.
Geçen ay PC toplamışsın ve bu ayda PS4 Pro alıyorsun, fikirlerine saygı duyuyorum ama madem güzel bir PC'n var neden PS4 Pro alıyorsun? Exclusive oyun olsa eyvallah da Fortnite oynuyorum diyorsun.
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #62 aabcc dedi: Kanka peki senin yaptığın israf değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne israfı kanka elimdeki PS4 kaç yıllık biliyor musun ilk çıkan PS4 cuh 1000A modeli doğal olarak yükseltmek istiyorum.
aabcc dedi: Kanka peki senin yaptığın israf değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne israfı kanka elimdeki PS4 kaç yıllık biliyor musun ilk çıkan PS4 cuh 1000A modeli doğal olarak yükseltmek istiyorum.
Microsoft Windows XP Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 191 Makaleler 1 Yer Türkiye 24 Ekim 2020 #63 Bu arada kötü amaçlı değil de valla yaşını merak ettim? Valla kötü amaçla sormam.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 24 Ekim 2020 #64 cxpawf dedi: Ne israfı kanka elimdeki PS4 kaç yıllık biliyor musun ilk çıkan PS4 cuh 1000A modeli doğal olarak yükseltmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ne güne duruyor? Online ders için 6K'ya PC topladın dimi?
cxpawf dedi: Ne israfı kanka elimdeki PS4 kaç yıllık biliyor musun ilk çıkan PS4 cuh 1000A modeli doğal olarak yükseltmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ne güne duruyor? Online ders için 6K'ya PC topladın dimi?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 24 Ekim 2020 #65 Niye sorguluyorsunuz adamı?
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #66 Microsoft Windows XP dedi: Bu arada kötü amaçlı değil de vallahi yaşını merak ettim? Vallahi kötü amaçla sormam. Genişletmek için tıkla... 13. xCheesy99 dedi: Niye sorguluyorsunuz adamı? Genişletmek için tıkla... anlamadım bende Kanka. aabcc dedi: Bilgisayar ne güne duruyor? Online ders için 6K'ya PC topladın değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanka 6K ya topladım ama 4K oynatmıyor. aabcc dedi: Bilgisayar ne güne duruyor? Online ders için 6K'ya PC topladın değil mi? Genişletmek için tıkla... PC'den farklı şeyler yapıyorum konsolda farklı şeyler.
Microsoft Windows XP dedi: Bu arada kötü amaçlı değil de vallahi yaşını merak ettim? Vallahi kötü amaçla sormam. Genişletmek için tıkla... 13. xCheesy99 dedi: Niye sorguluyorsunuz adamı? Genişletmek için tıkla... anlamadım bende Kanka. aabcc dedi: Bilgisayar ne güne duruyor? Online ders için 6K'ya PC topladın değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanka 6K ya topladım ama 4K oynatmıyor. aabcc dedi: Bilgisayar ne güne duruyor? Online ders için 6K'ya PC topladın değil mi? Genişletmek için tıkla... PC'den farklı şeyler yapıyorum konsolda farklı şeyler.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 24 Ekim 2020 #67 Kanka PS5 çıkınca hemen onu da al, XBOX Series X çıkınca onu da al, her odaya bi' konsol düşer. Canın nerede isterse orada oynarsın.
Kanka PS5 çıkınca hemen onu da al, XBOX Series X çıkınca onu da al, her odaya bi' konsol düşer. Canın nerede isterse orada oynarsın.
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #68 aabcc dedi: Kanka PS5 çıkınca hemen onu da al, Xbox Series X çıkınca onu da al, her odaya bi' konsol düşer. Canın nerede isterse orada oynarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka sen iste yeter.
aabcc dedi: Kanka PS5 çıkınca hemen onu da al, Xbox Series X çıkınca onu da al, her odaya bi' konsol düşer. Canın nerede isterse orada oynarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka sen iste yeter.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 24 Ekim 2020 #69 aabcc dedi: Kanka PS5 çıkınca hemen onu da al, XBOX Series X çıkınca onu da al, her odaya bi' konsol düşer. Canın nerede isterse orada oynarsın. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol ne bu kin böyle
aabcc dedi: Kanka PS5 çıkınca hemen onu da al, XBOX Series X çıkınca onu da al, her odaya bi' konsol düşer. Canın nerede isterse orada oynarsın. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol ne bu kin böyle
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.368 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #70 Samotne Ciasteczka dedi: O fiyata 4K 60FPS yapabilecek bir PC yok. PS4 Pro yerine bence Xbox One X alın, hem Game Pass avantajı var, hem özel oyunları var güzel belli, hem de daha güçlü bir konsol PS4 Pro'ya kıyasla. Genişletmek için tıkla... Bi bakayım dedim bakın neye denk geldim. MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samotne Ciasteczka dedi: O fiyata 4K 60FPS yapabilecek bir PC yok. PS4 Pro yerine bence Xbox One X alın, hem Game Pass avantajı var, hem özel oyunları var güzel belli, hem de daha güçlü bir konsol PS4 Pro'ya kıyasla. Genişletmek için tıkla... Bi bakayım dedim bakın neye denk geldim. MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da