PS4 Pro halen alınır mı?

Sanırım bu link size herşeyi anlatır

Xbox %40 daha güçlü ve ben paramı çöpe atamam.

Ayrıca PUBG gibi bir oyun Xboxda olduğu için Ps4 aklımın ucundan bile geçmiyor.

Ps4'ün insanları kandırdığı yeter artık. 4k bile yok. Sahte 4k ile insanları aptal yerine koyuyorlar, Xbox ise sözünde durdu ve gerçek 4kyi bize sundu. Ayrıca Türkçe dublaj oyun çıkarıyor adamlar bizim için

Aşağıda ki resimi iyi inceleyin.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/karsilastirma-png.307276/

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru diyorsun o yüzden PUBG xboxta var dimi?
PUBG için konsol almak ilginç bir fikir. PUBG Sony'ye de önerilmişti onlar kabul etmemişti, ileri gelebilir de gelmeyebilir de bence kayıp değil. Ben The Last of Us 2, Detroit Become Human, God of War, Days Gone, Death Stranding filan derken senin PUBG demen komik olmuş.

Bir önceki mesajındaki eklemelerine yanıt olarak; Xbox için "bizim için dublaj oyun çıkarıyorlar" demen bile PlayStation ve oyunları hakkında ne kadar bilgisiz olduğunun kanıtı niteliğinde. Sony PS3'den bu yana Türkçe dublaj ve alt yazı oyun çıkarıyor.

Son düzenleme:

Steam Charts - Tracking What's Played

bak bakalim şu linke en çok oynanan oyun hangisi güzel kardeşim?

ayrica su pubg teklif götürmüş Sony kabul etmemiş falanmis filanmış o haber kaynağını bı paylassana şuraya görelim. Hangi haberlerde diyor Sony kabul etmedi diye çok merak ettim

Benim için bu tartışma "Xbox bizim için Türkçe dublaj çıkarıyor" yazmandan itibaren bitmiştir. İyi günler dilerim.

Bende ps4 pro alıcaktım da karar veremedim siz verdinizmi ?
Kardeşim Xbox al keyfine bak. TV ler artık 4k oldu. Ps4de 4k yok. Xbox ise 4k tam destek.
Paramı çöpe atma. Ps4 pro alanların elinde patladı cihazlar. Bütün forumlarda pubg psye ne zaman gelecek diyorlar. PS işe gitti h1z1 koydu dalga geçermiş gibi
Benim için bu tartışma "Xbox bizim için Türkçe dublaj çıkarıyor" yazmandan itibaren bitmiştir. İyi günler dilerim.
Şu haber kaynağını paylassana onur kardeş. Yoksa yalan söyleyip insanları mi kandırıyorsun?

PUBG PS4'e gelecek.Konsolun güçlü olduğunu herkes kabul ediyor. Ama PS4 çıktığı günden itibaren Xbox'ı yerin dibine gömdü. Konsol aleminde çığır açtı. Xbox güçlü olabilir ama PS4'ün oyun performansı herkesi tatmin edebilecek bir seviyede. Gayet yeterli. Sahte 4K demişsin. Millet sanıyor ki her oyun 4K ve sabit 60FPS destekliyor. Sonra 4K özelliğine laf edip PS4'ü kötülüyorlar. Bunlar bilgisizlikten kaynaklanıyor. İki konsolunda kendine göre artıları ve eksileri var. İsteyen istediğini tercih etsin.

Şu haber kaynağını paylassana onur kardeş. Yoksa yalan söyleyip insanları mi kandırıyorsun?
Araştırıp kendin bulabilirsin, Google bunun için var. PUBG 1.0 olmadan önce Sony hazır olmayan oyuna yanaşmadı, sonrasında ise PUBG PC ve Xbox ile anlaşma sağlandı ancak PUBG CEO'su PS4'e oyunun geleceğini doğruladı. Xbox'da Türkçe dublaj var deyip PlayStation'ın dublajı yıllardır yaptığını bilmeyerek rezil olman yetmedi mi. Bence boşa uzatıyorsun pehlivan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…