w1tcherss Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 PS'den çok fazla ses gelmeye başladı ben de bakımını yapmaya karar verdim ama termal macun konusunda kararsızım. Kaliteli bir şey önerir misiniz hem termal pedler için? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
PS'den çok fazla ses gelmeye başladı ben de bakımını yapmaya karar verdim ama termal macun konusunda kararsızım. Kaliteli bir şey önerir misiniz hem termal pedler için?
w1tcherss Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 fallen a life dedi: Amazon.com.tr b Genişletmek için tıkla... merhaba reis 700 tlye kadar bütçem var kalite olarak bu yeter mi fazla ugrasmak ıstemıyorum
fallen a life dedi: Amazon.com.tr b Genişletmek için tıkla... merhaba reis 700 tlye kadar bütçem var kalite olarak bu yeter mi fazla ugrasmak ıstemıyorum
fallen a life Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 9 Haziran 2025 #4 Daha kalitelisi illaki vardır ama ben bilmiyorum varsa. PC için de PS5'im için de bunu kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım daha.
Daha kalitelisi illaki vardır ama ben bilmiyorum varsa. PC için de PS5'im için de bunu kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım daha.