PS4 Pro için termal macun ve termal ped önerisi

buluyt 189

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 2. el bir PS4 Pro almıştım bundan 2 3 sene önce ve artık fan sesi çok yükselmeye başladı. Termal bakımını yapmak istiyorum ama kullanmam gereken termal ped ya da termal macunun ne olacağından emin değilim. Aldığım termal macunun ya da termal pedin en iyisi olmasını istiyorum o yüzden fiyat konusunda bir sorunum yok. Termal macun olarak internette baktığım testlerden Noctua NT H1 düşündüm 4 gram olması laptopuma da kullanabileceğim için daha mantıklı geldi. Termal ped olarak ise Pulsar ıce Dragon Ultra tercih ettim ve düşündüğüm model 1 mm bir termal ped eğer bilgi sahibi olan birisi varsa kalınlığı ya da daha farklı konularda yönlendirirse çok sevinirim. Sürekli yapacağım bir şey değil o yüzden kalitelisi olsun uzun süre gitsin istiyorum ve mümkünse en iyisi olsun diye bakıyorum yardımcı olursanız ya da önerileriniz varsa bu konuda çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faz değişimli termal macun da düşünebilirsiniz, hem daha uzun ömürlü hem daha verimli olur. Thermalright Heilos tavsiye ederim.

Faz değişimli termal macun da düşünebilirsiniz, hem daha uzun ömürlü hem daha verimli olur. Thermalright Heilos tavsiye ederim.
Laptopa uygulayacağım için normal termal macun önerirseniz sevinirim ve termal ped konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba.

Son düzenleme:
Laptopa uygulayacağım için normal termal macun önerirseniz sevinirim ve termal ped konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba.
Bunu laptopta da kullanabilirsiniz, ben de 3 aydır kullanıyorum işlemcimde gerçekten sıvı metale yakın bir performansı var termal pad gibi değil. İlle de macun olsun isterseniz Cooler Master Cryofuze, Mx-6 yada Kryout öneririm.

Bunu laptopta da kullanabilirsiniz, ben de 3 aydır kullanıyorum işlemcimde gerçekten sıvı metale yakın bir performansı var termal pad gibi değil. İlle de macun olsun isterseniz Cooler Master Cryofuze, MX-6 ya da kryout öneririm.

Peki PS4'e olur mu bu faz geçişli termal macun ve 1 tane almam yeter mi yoksa 2 tane mi almam gerekir.

Peki PS4'e olur mu bu faz geçişli termal macun ve 1 tane almam yeter mi yoksa 2 tane mi almam gerekir.
1 tane yeterli olur, ince bir bıçakla kesip büyük gelen kısımlarını alabilirsiniz. Küçük gelme ihtimali yok.

1 tane yeterli olur, ince bir bıçakla kesip büyük gelen kısımlarını alabilirsiniz. Küçük gelme ihtimali yok.

Peki AMD için olan mı yoksa Intel için olan mı alayım büyük olan Intel galiba daha büyük oluyor onu almam daha mı iyi olur ve de termal ped önerisi ne söyleyebilirsiniz?

Peki AMD için olan mı yoksa Intel için olan mı alayım büyük olan Intel galiba daha büyük oluyor onu almam daha mı iyi olur ve de termal ped önerisi ne söyleyebilirsiniz?
AMD olan daha büyük oluyor, ama her ikisi de olur fazla gelecek zaten. Termal pad olarak Artic markası iyidir, Thermal Putty düşünürseniz Upsiren de çok iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı