CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 5 Mart 2021 #1 Cuh7218b modeli var elimde benim bildiğim en son 7216b üretilmedi mi? Bilgilendirirseniz sevinirim bu arada konsolu yeni aldım Hepsiburada'dan. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Cuh7218b modeli var elimde benim bildiğim en son 7216b üretilmedi mi? Bilgilendirirseniz sevinirim bu arada konsolu yeni aldım Hepsiburada'dan.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 CüneyttK dedi: Cuh7218b modeli var elimde benim bildiğim en son 7216b üretilmedi mi? Bilgilendirirseniz sevinirim bu arada konsolu yeni aldım Hepsiburada'dan. Genişletmek için tıkla... Japonya'nın galiba 7218b modeli ithalatçi garantili aldıysanız normal.
CüneyttK dedi: Cuh7218b modeli var elimde benim bildiğim en son 7216b üretilmedi mi? Bilgilendirirseniz sevinirim bu arada konsolu yeni aldım Hepsiburada'dan. Genişletmek için tıkla... Japonya'nın galiba 7218b modeli ithalatçi garantili aldıysanız normal.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 5 Mart 2021 #3 Sakinol dedi: Japonya'nın galiba 7218b modeli ithalatçi garantili aldıysanız normal. Genişletmek için tıkla... Evet ithalatçı garantili bu daha yeni versiyonumu.
Sakinol dedi: Japonya'nın galiba 7218b modeli ithalatçi garantili aldıysanız normal. Genişletmek için tıkla... Evet ithalatçı garantili bu daha yeni versiyonumu.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 CüneyttK dedi: Evet ithalatçı garantili bu daha yeni versiyonumu. Genişletmek için tıkla... İşte Japonya'dan gelmiş olabilir bir fark olmaz herhalde Türkçe dili değil mi?
CüneyttK dedi: Evet ithalatçı garantili bu daha yeni versiyonumu. Genişletmek için tıkla... İşte Japonya'dan gelmiş olabilir bir fark olmaz herhalde Türkçe dili değil mi?
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 6 Mart 2021 #5 Sakinol dedi: İşte Japonya'dan gelmiş olabilir bir fark olmaz herhalde Türkçe dili değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe God of War oynuyorum şu an çeyreği bitti bir sıkinti yok.
Sakinol dedi: İşte Japonya'dan gelmiş olabilir bir fark olmaz herhalde Türkçe dili değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe God of War oynuyorum şu an çeyreği bitti bir sıkinti yok.