PlayStation PS4 Pro mu PS5 CD'li mi tercih edilmeli?

WanceVance

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox series X
Merhaba ben 15 yaşındayım. İlk kez konsol alacağım, hiç oyun deneyimim olmadı. Serileri baştan başlayacağım. PS4 Pro mu PS5 mi almalıyım? Series S'in SSD az geldi. Bu arada PS4 alırsam SSD de takarım muhtemelen bir de ben CD oyuncusuyum Sizce hangi konsolu alayım?
PS4 Pro mu PS5 mi?

Merhaba ben 15 yaşındayım. İlk kez konsol alacağım, hiç oyun deneyimim olmadı. Serileri baştan başlayacağım. PS4 Pro mu PS5 mi almalıyım? Series S'in SSD az geldi. Bu arada PS4 alırsam SSD de takarım muhtemelen bir de ben CD oyuncusuyum Sizce hangi konsolu alayım?
PS4 Pro mu PS5 mi?

Oyun fiyatlarına cok bütçen yoksa PS4 almanı tavsiye ederim. Ama ben alacak olsam PS5 alırdım.

PS4 Pro mu PS5 mi?
bütceni zorlasa bile ps5 ps4 pro eskidi artık oyun bile gelmiyo

Bence 15 yaşındaki bir çocuk, önceki nesilleri de görmeli. PS1-PS2-PS3 diye sırayla 5 e doğru gitmeli. Direkt 5 ten başlamak, eski nesildeki birçok güzel oyunları kaçırmasına neden oluyor.
Özellikle PS1 ile PS2 nin keyfini tatmalı ;)

Merhaba ben 15 yaşındayım. İlk kez konsol alacağım, hiç oyun deneyimim olmadı. Serileri baştan başlayacağım. PS4 Pro mu PS5 mi almalıyım? Series S'in SSD az geldi. Bu arada PS4 alırsam SSD de takarım muhtemelen bir de ben CD oyuncusuyum sizce hangi konsolu alayım?
PS4 Pro mu PS5 mi?

GTA 6 gibi oyunları oynamak istiyorsanız kesinlikle PS5.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı