PS4 Pro oyun oynarken görüntü gitme sorunu

EmreSungur01

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bu oyun oynarken görüntü gitme konusu 2 günden beri devam ediyor daha önce hiç olmamıştı.
Ben size kısaca anlatayım; oyun oynarken yarım saat sonra bir anda ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor arka planda ses ve oyun devam ediyor, sonra da PS4 Pro kapanıyor ama her zaman kapanmıyor. Kapanınca fişi çıkarıp takman gerekiyor öbür türlü hiç açılmıyor, sadece görüntü gittiği zamanda yine fişi çıkarıp takıyorsun ve açıyorsun.
Bu konuda ne yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Not: PS4 Pro açık alanda.

Dostum Bende de olmuştu bir ara, servise götürdüm, yeni cihaz verdiler. Sen de bence götür garantisi varsa.

PS4'ten anlamam fakat aynı sorun PS3'üm de de mevcuttu. Oyun oynarken ekran 1-2 saniyeliğine veya tamamen ekran gidiyordu. Ben o zaman çok araştırmıştım sorunun Harddisk'ten olduğunu düşünmüştüm fakat Harddisk temiz çıktı. 2. Olarak bu sorunun RSX'ten kaynaklı olduğunu öğrendim (Teknik Servislere ve forumlara danışarak) ve bu arızanın BGA makinesi ile tamir edileceğini duydum. Fiyatı ortalama 150 TL'idi ben yaptırmadım. Demem o ki,sizin de benzer bir sorununuz olduğunu düşünüyorum.

Bunu sadece CPU Isınınca yapıyo olabilir,konsolun sağı,solu arkası açık mı kapalı mı?
Benim şu an düzeldi yapmıyor ama o gün ben onu 1 gün dinlenme modunda tutmuştum oyun indiriyodum sonrada oynamaya başladım hep kapandı sonra bir gün bekledim düzeldi

Bu dediğiniz şeyden eminmisiniz peki ?
İki günden beri içimi yiyo bu konu

Sağı solu açık sıkıntı yok onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…