PS4 Pro Param Güvende ile alınır mı?

668694

Centipat
Selam PS4 Pro sahibinden Param Güvende ile alınır mı? Askere gideceği için satıyormuş bütçeme de uydu fiyatı önceden hiç Param Güvende kullanmadım kuşkuluyum. Yakınlarım bu işe girme dedi siz ne dersiniz sıkıntılı bir iş mi? Bozuk ürün ya da farklı ürün gönderir SE ne yapmalıyım? Dolandırıcı mi diye korkuyorum aslında çift kol 20 oyun hem de Pro piyasanın bayağı altına veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasanın bayağı altındaysa seninde içinde şüphe varsa neden kaşınmak istiyorsun kardeşim Bu tür platformlar genelde alıcı tarafı koruyor ama içine sinmediyse almanı tavsiye etmem.

Piyasanın bayağı altındaysa seninde içinde şüphe varsa neden kaşınmak istiyorsun kardeşim Bu tür platformlar genelde alıcı tarafı koruyor ama içine sinmediyse almanı tavsiye etmem.
4 bin TL hocam mümkün değil gibi bence boyle ilanlar max 15 k oluyor min 11 12 k arası güvenemedim, vazgeçtim.

Hocam 4K cidden çok az, test videosu falan isteyin, kolu test etsin, hatta mümkünse görüntülü arasın.
Hocam bu ürün normalde Facebook marketplace deydi güvenemedim param güvende ile yapalım dedim ve ilan oluşturdu şuan onay bekliyor sonra linkini atacak bana videolarını attı oyunları gösterirken ve ps içinden de gösterirken pek güvenemedim ama. Zonguldakta ilan /:

Hocam 4K cidden çok az, test videosu falan isteyin, kolu test etsin, hatta mümkünse görüntülü arasın.
Hocam onaylı satıcı yazıyor sahibindende 4.yil yazıyor birde güvenilir midir param güvende de açık ilanı attı bana 175 TL param güvende ücret bedeli.

@668694
Bence almayın, eski cihaz sonuçta, şimdi alırsınız sağlam çıkar ileride bozulur.Acaleniz yoksa eğer bekleyip bütçenizi arttırıp,sıfır alın bence.

@668694
Bence almayın, eski cihaz sonuçta, şimdi alırsınız sağlam çıkar ileride bozulur.Acaleniz yoksa eğer bekleyip bütçenizi arttırıp,sıfır alın bence.
Ps4 sıfır almam hocam. Ps5 alabilirim ama PC de dizebilirim o yüzden git gelliyim R5 7500f Rx 6700 hazır sistem düşünüyorum PS5 yerine. Steam indirimlerinde baya oyunda almıştım.

PS4 sıfır almam hocam. PS5 alabilirim ama PC de dizebilirim o yüzden git gelliyim R5 7500F RX 6700 hazır sistem düşünüyorum PS5 yerine. Steam indirimlerinde bayağı oyunda almıştım.

Vallahi çok güzel bir risk, düzgün çıkarsa uyguna PS4 Pro almış olursun amaa ya çıkmazsa? Ben kendi şahsi düşüncemi yazayım ben biraz böyle risklere girmeyi sevdiğim için yazıyorum bunu, ben olsam kesinlikle detaylı oyun testi ve PS4 kolunun özellikle analog ve trigger testini ister ve satın alırdım, bu benim düşüncem. Bu arada cihazın vidalarının olduğu kısımların fotoğrafını isteyin, hatta sağından solundan fotoğraf varsa dikkatli inceleyin böyle kasa açılmışmı açılmamış mı anlarsın, ya da buraya atın yardımcı olalım.

PS4 sıfır almam hocam. PS5 alabilirim ama PC de dizebilirim o yüzden git gelliyim R5 7500F RX 6700 hazır sistem düşünüyorum PS5 yerine. Steam indirimlerinde bayağı oyunda almıştım.

Eğer yapabilirseniz sistem alın, PS4 Pro eski bir cihaz, bak en basit örneği şöyle vereyim, sen PS4 Pro da GTA 6 oynayamayacaksın ama PC'de oynayabileceksin. Konsolcuysan PS5 al geç sorgulama.

Hocam video attı detaylı gösterdi her yerini kolları sordum şimdi video bekliyorum

Resimleri burda video yükleyemedim

Hocam video attı detaylı gösterdi her yerini kolları sordum şimdi video bekliyorum

Resimleri burda video yükleyemedim
Şimdi de kargo haline getirdiğim için çıkaramam dedi beğenmezseniz geri iade edersiniz dedi.

@KenanBulutE aktif misiniz hocam ?

Dosya Ekleri

• IMG-20231218-WA0010.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20231218-WA0005.jpg
    167,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20231218-WA0008.jpg
    192,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Ps4 sıfır almam hocam. Ps5 alabilirim ama PC de dizebilirim o yüzden git gelliyim R5 7500f Rx 6700 hazır sistem düşünüyorum PS5 yerine. Steam indirimlerinde baya oyunda almıştım.
Geçenlerde bende pc topladım, adam çalışıyor diye wp den video attı, parçaları elime geldi,kısa devre ile anakartı çalıştırıyorum,power tuşuna basınca tepki yok, neyse onuda geçtim, biosa girdim Windows yükleyeyim dedim, flashı seçtim biostan çıkıyorum sistem kapanıyor.
Zar zor iadesini aldım.Videoya güvenme yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…